Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu kadar olur!! yaptığım logoya kktc'de rastladım!

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biliyorum; burası "çalıntı ihbar şikayet noktası" değil..
ama çığlığımı bir yerlerden duyurmak istedim..
yaşadığım olayın bir benzeri, belki de her 3 grafikerden birinin başına gelmiştir; ama okuyunca büyük bir çoğunluğun "bu kadar olur!" diyeceğinden kuşkum yok!
haftasonu kktc'deydim..
girne-magosa arasında otobüs ile giderken, (her zaman yaptığım üzere) tabelaları, tabelalar üzerindeki amblem ve logoları kesiyordum..
derken, bir ara gözüm, bir apartmanın 3'üncü katının balkonundaki dikdörtgen şeklinde tabelaya takıldı: "KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Birliği 2009"..
beyaz zemin üzerine siyahla yazılmış bu yazının hemen sol başında, büyükçe bir de logo vardı..
aman tanrım!!! bu logo, benim küçükçekmece belediyesi için tasarladığım, ve daha sonra bu sitede de paylaştığım (linki aşağıda) logoydu! başka hiçbir ortamda paylaşıma açmadığım bu logoyu, sitede gören bir "omurgasız", utanmadan sahiplenmiş ve taa kktc'de bir derneğe "itelemişti..."
evet, belki de o "omurgasız" şu an bu satırları okuyor..
eğer öyleyse (ve azıcık din-iman işlerinden haberdarsa) şunu bilsin ki; HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!!
ve bu olayın, bir eve girip ziynet eşyası çalmaktan hiçbir farkının olmadığını bir kez daha hatırlatıyorum!!
daha ne demeli, inanın bilmiyorum.......

saygılarımla..

not: işte bu sitede yayımlanan o logonun linki (söz konusu logo, ilk logodur):

https://www.grafikerler.net/kucukcekmece-belediyesi-icin-yaptigim-logolar-t62519.html

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
arkadasım bahsedılen bu ılk logoysa walla bence onda kalsın konusmaya degmez gıbı gelıyor.
ama en son ve yapraklı logolar daha sekıl bence ellerıne saglık

cexenes

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarımcılar hırsızdır bu sivri dilim başıma iş açıcak ama gerçek bu malesef ve internet ortamında herhangi bir yere bir çalışma koyuyorsanız çalışmanın tasdikli belgesi cebinizde olsun ki açıcağınız davalardan hiç olmazsa para kazanın veya da her neyse huzursuz etmek mi dersiniz hak aramamk mı orasını bilemem.
İşin mesleki ahlak kısmı ayrı, hergün yüzlerce logo yapılıyor 3 kuruşa aldığı para insana yetmeyince ne yapıyor çaba sarfetmeden yapıyor hele ki maaş ile çalışan adam iş şartlarından da memnun değilse napar en güzeli açar bakar çalar uğraşmaz.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
biliyorum; burası "çalıntı ihbar şikayet noktası" değil..
ama çığlığımı bir yerlerden duyurmak istedim..
yaşadığım olayın bir benzeri, belki de her 3 grafikerden birinin başına gelmiştir; ama okuyunca büyük bir çoğunluğun "bu kadar olur!" diyeceğinden kuşkum yok!
haftasonu kktc'deydim..
girne-magosa arasında otobüs ile giderken, (her zaman yaptığım üzere) tabelaları, tabelalar üzerindeki amblem ve logoları kesiyordum..
derken, bir ara gözüm, bir apartmanın 3'üncü katının balkonundaki dikdörtgen şeklinde tabelaya takıldı: "KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Birliği 2009"..
beyaz zemin üzerine siyahla yazılmış bu yazının hemen sol başında, büyükçe bir de logo vardı..
aman tanrım!!! bu logo, benim küçükçekmece belediyesi için tasarladığım, ve daha sonra bu sitede de paylaştığım (linki aşağıda) logoydu! başka hiçbir ortamda paylaşıma açmadığım bu logoyu, sitede gören bir "omurgasız", utanmadan sahiplenmiş ve taa kktc'de bir derneğe "itelemişti..."
eğer öyleyse (ve azıcık din-iman işlerinden haberdarsa) şunu bilsin ki; HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!!
ve bu olayın, bir eve girip ziynet eşyası çalmaktan hiçbir farkının olmadığını bir kez daha hatırlatıyorum!!
daha ne demeli, inanın bilmiyorum.......

saygılarımla..

not: işte bu sitede yayımlanan o logonun linki (söz konusu logo, ilk logodur):

https://www.grafikerler.net/kucukcekmece-belediyesi-icin-yaptigim-logolar-t62519.html

Valla aynı olaylar benimde başıma geldi ama ne denilebilirki bazen benimde sinirlendiğimde patrona aklıma gelmiyo değil ama sonra bunun kendime kötülük olduğunu düşünüp vaz geçiyorum esinlenebilirsin ama birebir aynısı büyük terbiyesizlik geçmiş olsun

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Geçmiş olsun. Kötü bi durum ama çalıntılar asıllarını yüceltir.
Bunu düşünüp iyi bir tasarımcı olduğunuza inanın -bence-.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
geçmiş olsun üzüldüm adınıza. fakat burda sitenin bir suçu yok çirkin insan her yerde var. bnu göze alarak koymalısınız ya da patentini alarak yayınlamalısınız. mağdur olabilirsiniz ama siteyi ve kullanıcıları zan altında bırakmak ne kadar doğru bilmiyorum. gerçekten üzüldüm.

amonyumnitrat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tüm yorumlara gönülden teşekkürler..
aynı hassasiyeti paylaşıyor olmak bile bazen güç veriyor..
(not: hukukun boşlukları arasında kaybolmaya hiç niyetim olmadığı için ben de peşini bıraktım olayın..)

arsban

🌱Yeni Üye🌱
güzel değil be kardeş :) sadakan olsun boşver.. çalanlar utansın.