Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu tip resim yapabilirim diyen :) ?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Flash programında maskeleme uygulanarak yapılabilinir.Yapabilmem için daha çok hatırlamam gerekiyor. Flash'ta Maskelemelere çalışın ama çözersiniz.

kerimcan54

🌱Yeni Üye🌱
Birazcık daha yardım edermisin program vs konuLarda lütfen bunu yapmak istiyorum kimse biLemedi bi sizden ümitLi haber geLdi. . .

gurkan34

🌱Yeni Üye🌱
arkadasımm merabalar konuyu yeni gördüm Sqirlz water reflection programı ile yapılmışş vede oldukca basit bir programdır herhangi bir flash bılgısı gerektirmiyorprogramı kolaylıkla bulabılırsın takıldıgın yerde sana yardım edebılırım

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
arkadasımm merabalar konuyu yeni gördüm Sqirlz water reflection programı ile yapılmışş vede oldukca basit bir programdır herhangi bir flash bılgısı gerektirmiyorprogramı kolaylıkla bulabılırsın takıldıgın yerde sana yardım edebılırım

arkadaşlar burası öncelikle bir eğitim forumu ve özellikle profesyonellerin yer aldığı bir forum basit çözümler ve basit programlar önerirsek hiç kimse hiç birşey öğrenemez. yanı ornegın photoshop dururken picasa ile renk ayarları yapmak ne kadar yanıltıcı bir yöntemse sizin önerdiğiniz de bir o kadar yanlış bana göre..

sevgili arkadaşım flash programının dersleri forumumuzda bulunmakta.. eğer o programı öğrenirsen bundan çok daha fazlasını yapabilirsin..

gurkan34

🌱Yeni Üye🌱
ögrenmesinde yarar oldugu konusunda sana katılıyorum fakat hernekadar birşeyleri ögretsekte pratık yollarıda arkadaslarımıza göstermemızde bir sakınca göremedım arkadasım bunu kullanmak kendısıne kalmışş keza bunu iş olarak yapıyorsa bu ona zamandan tasarrufu saglıyacaktır genede uyarınız için teşekürler sadece bilgimi paylaşmak istedimm

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
photshop la yapabilirsin
animasyon bölümüne bir kaç kare yağan yağmur ekleyip
istediğin süreyi atayıp
gif olaark kaydedersen
muhtemelen böyle görünecektir
hareketli animasyon yani
zor olmasa gerek
ps sen çok yaşa :D