Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu Zeminin Aynısını Nasıl Bulabilirim Veya Yaparım.

spilenal4

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar elimde jpeg halinde kartvizit var firma bu kartın aynısından istedi ve yazıları büyült az dedi bende jpeg oldugu için müdahale edemiyorum. ve kartın pixselleri çok az oldugundan photoshopla yazıları kaldırıp corele aktardıgımda baskıda iyi çıkmayacagını düşünüyorum yardımlarınızdan dolayı teşekkürler

https://f1204.hizliresim.com/w/9/48641.jpg

grafixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.hattablolari.com
Kartvizitte üstün bir grafik tasarım mevcut değil. Yani aynı görseli bulmaya çalıştığınızda emeğinizin karşılığını alamayabilirsiniz.(Bu benim kanaatim, belki de alırsınız.) Kartvizit alanı da ufak olduğundan şöyle bir çözüme gidebilirsiniz(Eğer kartvizit elinizde basılı halde mevcut ise):

1- Kaliteli bir tarayıcıda görseli tarayıp Photoshop'a alırsınız
2- Çözünürlüğüyle oynamadan ince ince çalışarak, yazılara denk gelen yerleri düzeltirsiniz.
3- İşlem bittiğinde Kartvizit ölçülerinde tekrar boyutlandırma yapıp, dpi'ını da ayarlayıp corel'e alırsınız.
4- Corel'de yazıları da yazdığınızda zaten İşlem profesyonelce hallolmuş olacak.

-ki bu durumlarda kullandığım yöntemlerdendir. baskıda sorun yaşamazsın-

Not: El ilanı veya daha büyük bir baskı için olsaydı, sanırım müşteriyi başka bir görsele ikna etmek gerekecekti:)

Elinizde Kartvizitin basılı hali mevcut değilse yukarıdaki "Not" geçerlidir.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Grass_summer_desktop_background_theme.jpg

Nature_Plants_The_grass_outside_the_house_013877_.jpg

birebir aynısı değil ama o kadarda sorun olmaz al kullan bunlardan birisini zemin olarak ;) kolay gelsin...

buda senin ki
48641.jpg

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
firmada mefruşat mı satıyor, çim gübresi mi belli değil...