Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

buda bizim haydar. atölyenin maskotu :)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
atölyemizin maskotu haydar adındaki kelebekimiz arkadaşlar ve yakaşık 1buçuk hafta yaşadı :D:D

Not: arkadaşlasr fotoğraflar cep telefonu ile çekildiğinden profesyonel değildir. şimdiden herkesten özür diliyorum şimdiden

Benzer konular

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
ahah sorma bizimde vardı böyle geçen hafta ama şimdi nerde bilmiyorum solvent kokusundan kafa buluyor diyo geliyor sanmıştık :D

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Haydar diye kelebenk ismi mi olurmuş :D
1,5 hafta yaşamışmış.. hayvanceyiz kendini intihar etmiştir, siz ona "haydar, gel oğlum" falan dedikçe :D

"Tanrım, bu kadar nadide bir yaratığım, bu insanlarr nedeenn bana haydarr diyorlarr" diyerekten :D

Not: İsmi Haydar olan arkadaşlardan özür diliyorum.. Bir erkek için güzel bir isim olabilir ama kebeleği öldürmüş o isim bence.. o bakımdan bir açıklamada bulunayım dedim :D

Son düzenleme:

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
1,5 hafta yaşamışmış.. hayvanceyiz kendini intihar etmiştir, siz ona "haydar, gel oğlum" falan dedikçe :D

"Tanrım, bu kadar nadide bir yaratığım, bu insanlarr nedeenn bana haydarr diyorlarr" diyerekten :D

şimdi sizi eshefle kınıyorum nur hanım :) bi kere ona biz haydar gel oğlum değil haydar gel kızım diyorduk :D:D
hem o bizim yokluğumuzda kendini intihar etti yani bi pazar günü hakkı rahmetine kavuştu bizim güzel haydar :)
hem biz ona haydar gel kızım deyince geliyordu biliyormusunuz siz bunu :D:D

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tüh yazık olmuş. Ben çantamın içinden bulmuştum (nasıl bulduysa artık çantanın içini o da bir muamma :D) çok güzel desenleri vardı. Önce böcek zannetmiştim. :D Koleksiyon yapan bir tanıdığım vardı. Zedelemeden göndermiştim. Bunun desenleri de çok güzelmiş.

Dee niye Haydar?

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
Tüh yazık olmuş. Ben çantamın içinden bulmuştum (nasıl bulduysa artık çantanın içini o da bir muamma :D) çok güzel desenleri vardı. Önce böcek zannetmiştim. :D Koleksiyon yapan bir tanıdığım vardı. Zedelemeden göndermiştim. Bunun desenleri de çok güzelmiş.

Dee niye Haydar?

yaa benim böyle isimler takma alışkanlığım vardır mesela benim ekipteki kızlara takarım böyle isimler :D:D
pakize sıdıka haydar şaziment abdülrezzak :D:D böyle gider işte :D:D maksat eğlence olsun hep beraber güler geçerizz :p

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Ama bir kelebek buna gülememiş işte..

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaa benim böyle isimler takma alışkanlığım vardır mesela benim ekipteki kızlara takarım böyle isimler :D:D
pakize sıdıka haydar şaziment abdülrezzak :D:D böyle gider işte :D:D maksat eğlence olsun hep beraber güler geçerizz :p

Kelebek hep bana farklı şeyler çağrıştırır. (Semazenleri mesela) Hiç Haydar gibi birşey çağrıştırmadı da onun için sordum. Yine de şanslıymış hiç değilse bir fotoğrafa konu olmuş. Bilse de bilmese de poz vermiş.:smile: Paylaşılmış. :smile:

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️

Not: İsmi Haydar olan arkadaşlardan özür diliyorum.. Bir erkek için güzel bir isim olabilir ama kebeleği öldürmüş o isim bence.. o bakımdan bir açıklamada bulunayım dedim :D

yoruma koptum:D

• Beğen
Tepkiler: Nur

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
hayır bir de diyor ki, kelebek haydar poz veriyormuşmuş :D
Öyle inanarak diyor ki taa burdan hissediyorum yani..
Hayvan can çekişiyor, bunlarda poz veriyor sanıyorlar ahaha :D

çok mantıklı..kesinliklen katılıyorum:D:D

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
Kelebek hep bana farklı şeyler çağrıştırır. (Semazenleri mesela) Hiç Haydar gibi birşey çağrıştırmadı da onun için sordum. Yine de şanslıymış hiç değilse bir fotoğrafa konu olmuş. Bilse de bilmese de poz vermiş.:smile: Paylaşılmış. :smile:

güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum sevgi hanım :)

aa bak bu yorumu ben şimdi gördüm bak hehehe :D:D
nur sonradan eklemiş :p

hayır bir de diyor ki, kelebek haydar poz veriyormuşmuş :D
Öyle inanarak diyor ki taa burdan hissediyorum yani..
Hayvan can çekişiyor, bunlarda poz veriyor sanıyorlar ahaha :D

bakınız nur hanım lütfen kıskanmayalım :) büyük bir kıskançlık içindesiniz taa buradan farkındayım bu durumun :D:D
sonra bizim haydar çok güzel poz veriyordu ve halinden oldukça memnundu bikere :p
hem kelebekler bi gün yaşar bizimki bizi sevdiği için 11 buçuk hafta kaldı yaa :D:D

çok mantıklı..kesinliklen katılıyorum:D:D

grafikçe_ bak hemende nurdan taraf oldu kıskanıyo o ondan öyle sen kanma ona :D:D

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşım için teşekkürler.:)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
ben teşekkür ederim :)

yok nur kıskandığı için böyle :D:D
hem haydarda hayatından gayet memnundu :) bi pazar günü bizim yokluğumuza dayanamadı zavallı haydarcığımız :)

kısaca şöyle olmuştur olay:D
bir pazar sabahı Haydar uyanmıştır..ortalıkta kimse yok..oh demiştir ilkönce..
sonra neyse Haydar diyenler gelmeden kendimi şöle güzelce asıyım demiştir:D

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
kısaca şöyle olmuştur olay:D
bir pazar sabahı Haydar uyanmıştır..ortalıkta kimse yok..oh demiştir ilkönce..
sonra neyse Haydar diyenler gelmeden kendimi şöle güzelce asıyım demiştir:D

yok yok işte öyle olmadı o iş :)
o bizim yokluğumuza dayanamadı :D:D
sanırım sende nur gibi kıskanmaya başladın grafikçe_ :D:D:D
şaka bi yanada haydar gidince bizde üzüldük :(:(