Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bugun dunya ozurluler gunu

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bir cicegi koklayamamak yada bir siiri olgun bir sesten dinleyememek.bir muzik aleti calamamak yada kosamamak kirlarda ozgurce...
herkesin yurudugu kaldirimda yuruyememek onlar gibi hizlica.oturup deniz kenarinda sevdiginin saclarini tutamamak yada gormemek renkleri hicbirseyi bir an icin gozunuzu kapattiginizda bir dusunun annenin sicakligini gorememek babanin sevkatini gormemek.komsunun sana gulumsemesini en sevdigin diziyi izleyememek yada u yaziyi okuyamamak...

2717P7141768.JPG

hastaneden taburcu oldugumda koltuk degnekle cikmistim beynimden vurulmusa dondum.cunku o kalin botlarimla ben yurudugum zaman oturdugum apartmanda herkes aksam eve geldigimi tahmin ederdi ayakkabisesinden.kendimi o kadar karizma ve rahat hissederdimki sanirm cevremi gormeyecek kadar...

koltuk degnekle sadece 20/30 adim gidebilmek cok asiri oturdu icime yuruyemedim isyan ettim.

bana ugradiklari zaman arkadaslarimin keske sende gelebilsen dedikleri hala kulaklarimda.ben sadece 3 ayimi gecirdim

bugun dunyaq ozurluler gunu br nefes olamiyorum hala icime oturuo biraz.memleketimden uzaktayim hala kolum icin tedaviye gidiyorum.ya imkansizlar ya basa cikamayanlar ya arkasinda ailesinden destek alamayanlar ya kaldirimda yururken bir tatli gulumseme nelere kadir

Arkadaslar!!! hastanede doktor kaza nasi oldu diye sordugunda hic beklemiyodum diye cevap verdim doktor acaip bir gulme tuttu.Cunku her an kime ne olacagi belli olmaz.herkes o tekerlekli sandalyeye oturabilir.ben kabul etmedim tekerlekli sandalyeyi kabul etmedim coook agladim.hep inatla yurumek istedim ama benim imkanim vardi peki ya yurume umudu olamayanlar pencereden bakinca gozleri dolanlar!!!!

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
bu anlattığınız sizin hikayeniz mi bu siz misiniz?

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet resimdeki benim

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
ufak bi düzeltme yapmak isterim haddim olmayarak
özürlüler değil "sakatlar" günü
sakatlar derneği başkanınında dediği gibi bu insanlar asla bir "özürlü" değiller.
saygılar

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
dün akşam fenerbahçeli sedatı gördüm ve ne oldum değil ne olucam demeli engeleri kaldıralım

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
hepimizin çoçuk isteği her zaman "eli ayağı düzgün olsun, sağlıklı olsun" değilmidir
o halde bu insanlarımıza gereken saygıyı göstermeli hayatlarını kolaylaştırmak için çevremizde gereken düzenlemeleri yapmalı ve yaptırmalıyız.
en basiti burda bütün kaldırımlar yenileniyor
belediye bu uygulamayı türkiye genelindeki standartları göz önünde bulundurarak yapıyor
ancak taşı döşeyen işçinin başında duran kimse olmadığı için bazı yerlerde tekerlekli sandalye çıkış rampalarının yüksekliği neredeyse kaldırımla aynı
şimdi sorarım;
o kadar para harcanan bu kaldırımlarda sakat insanımız tekerlekli sandalyesiyle rahat hareket etsin diye yapılan bu rampalar bu kadar yüksekken ne işe yarar?
bunlar basit örnekler

moonlight34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2 gündür şiddetli anjin nedeniyle nefes almakta, konuşmakta ve yutkunmakta zorluk çekiyorum. Çok çok 2 gün daha çekeceğim, iyileşince tüm sıkıntıyı unutacağım. Ömür boyu sürebileceğini düşünmek bile istemem. Sakatlık bize çıkmaz dediğimiz bir piyango değil arkadaşlar. Yarın bir trafik kazası sonucu ömrümüzün sonuna kadar tekerlekli sandalyeye veya yatağa mahkum olmayacağımızın hiçbir garantisi yok. Sağlıklı yaşadığımız her an için Allah'a şükredelim ve çevremizdeki sakatlara acımak yerine hayatlarını kolaylaştırabilecek çözümler üretelim.

sevgiler,

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben gene cok iyi yirttim yani ama yogun bakimda bazi hastalar vardi adam uyandiki birde bakti bir bacagi ve sag eli yok korkunc bi durum...disarda aglayanlar bekleyenler ufff anlatilacak gibi degil