Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce birkaç yorumunuzu takip etme şansını buldum ilk kez bi çalışmayı beğendiniz konuyu açan arkadaşımız da bu yönden çok şanslı. (kötü niyetli bir yazı değil bilginize)
Çalışmaya gelince bende beğendim çizen arkadaşın eline sağlık.
Daha önce birkaç yorumunuzu takip etme şansını buldum ilk kez bi çalışmayı beğendiniz konuyu açan arkadaşımız da bu yönden çok şanslı. (kötü niyetli bir yazı değil bilginize)
Çalışmaya gelince bende beğendim çizen arkadaşın eline sağlık.[/QUOTE
Çalışmaya gelince bende beğendim çizen arkadaşın eline sağlık.[/QUOTE
herkes eleştiri yapamaz ama doğru eleştiri. Yapanıda takdir ederim herzaman çünkü görme yeteneğiyle alakalı birşey oda yetenek işidir yani tşkkür ederim tekrar
herkes eleştiri yapamaz ama doğru eleştiri. Yapanıda takdir ederim herzaman çünkü görme yeteneğiyle alakalı birşey oda yetenek işidir yani tşkkür ederim tekrar