bence corel'ci kalsaydın çünki çok iyiler ;)
asıl aslı ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 154 Tepkime puanı 1 26 Haz 2008 #21 bence corel'ci kalsaydın çünki çok iyiler
seruvenist ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 1,275 Tepkime puanı 42 Web sitesi www.yusufipek.com 26 Haz 2008 #22 asıl aslı' Alıntı: bence corel'ci kalsaydın çünki çok iyiler Genişletmek için tıkla ... ama bence şimdi yaptıklarım daha iyi. en azından bana öyle geliyor. imzamdaki portfolyom yazısına tıkla onlar benim freehand ci olduğum döneme ayit mesela
asıl aslı' Alıntı: bence corel'ci kalsaydın çünki çok iyiler Genişletmek için tıkla ... ama bence şimdi yaptıklarım daha iyi. en azından bana öyle geliyor. imzamdaki portfolyom yazısına tıkla onlar benim freehand ci olduğum döneme ayit mesela
asıl aslı ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 154 Tepkime puanı 1 26 Haz 2008 #23 tek programa bağlı kalma bence sen ikisindede iyisin
seruvenist ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 1,275 Tepkime puanı 42 Web sitesi www.yusufipek.com 26 Haz 2008 #24 asıl aslı' Alıntı: tek programa bağlı kalma bence sen ikisindede iyisin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. aslını istersen coreli okadar iyi kullanamıyorum. freehand de daha özgürüm. şimdi illustratore merak sardım onu kurcalıyorum.
asıl aslı' Alıntı: tek programa bağlı kalma bence sen ikisindede iyisin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. aslını istersen coreli okadar iyi kullanamıyorum. freehand de daha özgürüm. şimdi illustratore merak sardım onu kurcalıyorum.
asıl aslı ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 154 Tepkime puanı 1 26 Haz 2008 #25 bende ıllustratore merak sardm yaa bu program ikisinide geçicek gibi görünüyo
seruvenist ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 1,275 Tepkime puanı 42 Web sitesi www.yusufipek.com 26 Haz 2008 #26 asıl aslı' Alıntı: bende ıllustratore merak sardm yaa bu program ikisinide geçicek gibi görünüyo Genişletmek için tıkla ... geçmesi bi yana zati en eskilerden biri illustrator yeni çıkan bir program değil. onun kulvarı ayrı aslında.
asıl aslı' Alıntı: bende ıllustratore merak sardm yaa bu program ikisinide geçicek gibi görünüyo Genişletmek için tıkla ... geçmesi bi yana zati en eskilerden biri illustrator yeni çıkan bir program değil. onun kulvarı ayrı aslında.
asıl aslı ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 154 Tepkime puanı 1 26 Haz 2008 #27 ıllustrator eski bi program ama ben yeni yeni kullanmaya başladığım için kendi adıma söledm söledim benm kullandıklarım arasında öne geçicek gibi
ıllustrator eski bi program ama ben yeni yeni kullanmaya başladığım için kendi adıma söledm söledim benm kullandıklarım arasında öne geçicek gibi
@k@sy@ 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 8 Mar 2008 Mesajlar 58 Tepkime puanı 3 26 Haz 2008 #28 daha çok çalışmam lazım çokk böyle güzel çalışmalar görünce öyle diyorum hep
seruvenist ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 1,275 Tepkime puanı 42 Web sitesi www.yusufipek.com 26 Haz 2008 #29 asıl aslı' Alıntı: ıllustrator eski bi program ama ben yeni yeni kullanmaya başladığım için kendi adıma söledm söledim benm kullandıklarım arasında öne geçicek gibi Genişletmek için tıkla ... geçmek lazım freehand bitti. artık çıkmıyor güncellemesi. corel desen illustrator kadar uyumlu çalışmıyor photoshopla. yine en iyisi o olacak.
asıl aslı' Alıntı: ıllustrator eski bi program ama ben yeni yeni kullanmaya başladığım için kendi adıma söledm söledim benm kullandıklarım arasında öne geçicek gibi Genişletmek için tıkla ... geçmek lazım freehand bitti. artık çıkmıyor güncellemesi. corel desen illustrator kadar uyumlu çalışmıyor photoshopla. yine en iyisi o olacak.
C CYB0RG 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Haz 2008 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 26 Haz 2008 #30 cdr sini yüklermisin son iki resimden birinin ?
seruvenist ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 1,275 Tepkime puanı 42 Web sitesi www.yusufipek.com 26 Haz 2008 #31 CYB0RG' Alıntı: cdr sini yüklermisin son iki resimden birinin ? Genişletmek için tıkla ... sebep alabilirmiyim?
CYB0RG' Alıntı: cdr sini yüklermisin son iki resimden birinin ? Genişletmek için tıkla ... sebep alabilirmiyim?