Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rica ederim arkadaşlar, duyarlı olalım,artık genç nüfus da azalıyor bari biz geleceğe ışık olalım,herşeyin başı eğitim dedik o bile ne hale geldi,ama içinde hala umut olanlara biz de bir umut olalım,elimizden geldiğince dilimiz döndüğünce...
oysa çaresizliğe ağlıyorum... işte son söz bunun üstüne ne denebiliki aslında gelecek için bunların olmamasını bizler sağlayabiliriz bizler kendi anne babamız gibi onların birer kopyası gibi olmak zorunda değiliz bizler bu düzeni değişterek kişileriz.. paylaşım için çok teşekkürler ellerine emeğine yüreğine sağlık...
oysa çaresizliğe ağlıyorum... işte son söz bunun üstüne ne denebiliki aslında gelecek için bunların olmamasını bizler sağlayabiliriz bizler kendi anne babamız gibi onların birer kopyası gibi olmak zorunda değiliz bizler bu düzeni değişterek kişileriz.. paylaşım için çok teşekkürler ellerine emeğine yüreğine sağlık...
evet bende böyle düşünüyorum ve bunu da belirttim,gerçekten haklısın,bizim gibi düşünenlerin sayısı umarım çoktur..Rica ederim paylaşmak ve paylaşılanın begenilmesi güzel birşey