Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burcu Ekmek, Eriş Met Tatlısı, Özdemir Baklava Yaptığım birkaç ambalaj tasarımı
Öncelikle ellerine sağlık, Eriş için bir kaç yorumda bulunmak istiyorum. Kapak çok sarı ağırlıklı olmuş ve logonun orjinal renklerini bozmuşsunuz. Bence kapağa biraz daha renk verseniz iyi olur.
öncelikle ellerine sağlık, eriş için bir kaç yorumda bulunmak istiyorum. Kapak çok sarı ağırlıklı olmuş ve logonun orjinal renklerini bozmuşsunuz. Bence kapağa biraz daha renk verseniz iyi olur.
resmi kendileri bu şekilde istediler biraz flu olsun dediler ne yaptıysam ikna edemedim bu sekilde basıldı hacıhasanda bizim müşteri olsa gerek ama çalışmaları bana ait değil
al kullan sıkıntı yok ben başkaları gibi bu benim tasarımım kimse kullanamaz demiyorum bana bu işi öğreten kişinin bana en büyük sözü şu olmuştur "En iyi grafiker en iyisini çalabilendir" yani birşeyi orjinali gibi kopyalayıp çizebiliyorsan ne mutlu sana o zaman iyi bir grafiker olmuşsundur ama tasarımcı olmaya henüz daha var
al kullan sıkıntı yok ben başkaları gibi bu benim tasarımım kimse kullanamaz demiyorum bana bu işi öğreten kişinin bana en büyük sözü şu olmuştur "En iyi grafiker en iyisini çalabilendir" yani birşeyi orjinali gibi kopyalayıp çizebiliyorsan ne mutlu sana o zaman iyi bir grafiker olmuşsundur ama tasarımcı olmaya henüz daha var
ben burcu ekmek çalışmanı beğendim ancak bir iki düzenleme sonrası daha da iyi olacaktır logonu biraz büyültüp desenlerdeki çilek yerine başak ve unlu mamülleri anımsatacak birşeyler koyarsan yada motifler bile yeterli diyebilirim. çilekleri kaldırsan yeterli... emeğine sağlık .
ayhan kutudan çektiğimi bi ben bi allah grafikeri burda mı acaba bi de bu burcu ekmeğin yazı karakteri tanıdık geldi bana ama çıkaramadım bi türlü neydi adı
ayhan kutudan çektiğimi bi ben bi allah grafikeri burda mı acaba bi de bu burcu ekmeğin yazı karakteri tanıdık geldi bana ama çıkaramadım bi türlü neydi adı