Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Burcu Ekmek, Eriş Met Tatlısı, Özdemir Baklava Yaptığım birkaç ambalaj tasarımı

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yakın zamanda yaptıgım bır kac ambalaj tasarımı sızlerınde degerlı yorumlarını almak ıcın begenınıze sunuyorum saygılar...

burcu5.jpg

methelvakutusu.jpg

picture3pd.png

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmalarınız gözükmüyor.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçekten başarılı çalışmalar

akaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle ellerine sağlık, Eriş için bir kaç yorumda bulunmak istiyorum.
Kapak çok sarı ağırlıklı olmuş ve logonun orjinal renklerini bozmuşsunuz. Bence kapağa biraz daha renk verseniz iyi olur.

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle ellerine sağlık, eriş için bir kaç yorumda bulunmak istiyorum.
Kapak çok sarı ağırlıklı olmuş ve logonun orjinal renklerini bozmuşsunuz. Bence kapağa biraz daha renk verseniz iyi olur.

kapak kısmındakı sarılar altın varak olacak ve logoyu bozmadım logolarının son halını bu sekıllde kararlastırmıs fırma

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Odunpazarı evlerindeki çözünürlük sorununu saymazsak, gerçekten çok güzel çalışmalar..

Elinize sağlık..

...da;

Eriş bu çalışmaları gidip İstanbul'da yaptırdığına göre, ben de bütün tatlıları Bursa'lı Hacıhasanoğulları'nın Eskişehir şubesinden alacağım. :)

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Odunpazarı evlerindeki çözünürlük sorununu saymazsak, gerçekten çok güzel çalışmalar..

Elinize sağlık..

...da;

Eriş bu çalışmaları gidip İstanbul'da yaptırdığına göre, ben de bütün tatlıları Bursa'lı Hacıhasanoğulları'nın Eskişehir şubesinden alacağım. :)

resmi kendileri bu şekilde istediler biraz flu olsun dediler ne yaptıysam ikna edemedim bu sekilde basıldı hacıhasanda bizim müşteri olsa gerek ama çalışmaları bana ait değil :)

Kaan Sinecikli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık çok güzel çizimler izin verirsen kullanmak isterim

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
al kullan sıkıntı yok ben başkaları gibi bu benim tasarımım kimse kullanamaz demiyorum bana bu işi öğreten kişinin bana en büyük sözü şu olmuştur "En iyi grafiker en iyisini çalabilendir" yani birşeyi orjinali gibi kopyalayıp çizebiliyorsan ne mutlu sana o zaman iyi bir grafiker olmuşsundur ama tasarımcı olmaya henüz daha var :)

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
al kullan sıkıntı yok ben başkaları gibi bu benim tasarımım kimse kullanamaz demiyorum bana bu işi öğreten kişinin bana en büyük sözü şu olmuştur "En iyi grafiker en iyisini çalabilendir" yani birşeyi orjinali gibi kopyalayıp çizebiliyorsan ne mutlu sana o zaman iyi bir grafiker olmuşsundur ama tasarımcı olmaya henüz daha var :)

heh:) doğru demiş:) bu özdemiroğlunu ben alıyorum sen yeni bi iş yapıp geri alıyosun olmuyo böle:)

KanserTango

🏅Acemi Tasarımcı🏅
heh:) doğru demiş:) bu özdemiroğlunu ben alıyorum sen yeni bi iş yapıp geri alıyosun olmuyo böle:)

yok abla bu tasarımı onları mest etmek için yaptık muhabet olsun iş konuşalım yani :) ayhan kutunun yaptığı yeşil kutuyu soktuk baskıya

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben burcu ekmek çalışmanı beğendim ancak bir iki düzenleme sonrası daha da iyi olacaktır logonu biraz büyültüp desenlerdeki çilek yerine başak ve unlu mamülleri anımsatacak birşeyler koyarsan yada motifler bile yeterli diyebilirim. çilekleri kaldırsan yeterli... emeğine sağlık .

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok abla bu tasarımı onları mest etmek için yaptık muhabet olsun iş konuşalım yani :) ayhan kutunun yaptığı yeşil kutuyu soktuk baskıya

ayhan kutudan çektiğimi bi ben bi allah grafikeri burda mı acaba:) bi de bu burcu ekmeğin yazı karakteri tanıdık geldi bana ama çıkaramadım bi türlü neydi adı