işte foto
Yardımcı grafik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 22 Şub 2011 #1 işte foto
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Şub 2011 #2 Yardımcı grafik' Alıntı: işte foto Genişletmek için tıkla ... Bunun ne demek olduğunu da açıklamanızı rica ederim. "Burada kusura bakmayın"??
Yardımcı grafik' Alıntı: işte foto Genişletmek için tıkla ... Bunun ne demek olduğunu da açıklamanızı rica ederim. "Burada kusura bakmayın"??
Yardımcı grafik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 22 Şub 2011 #3 kafamdan çizdim iyi veya kötü yorumlarınızı beklıyom ilk denemem:rofl:
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 22 Şub 2011 #4 Bir bayan olarak çizdiğiniz mutfağı hiç kullanışlı bulmadım. Artık gerisini siz düşünün...
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 22 Şub 2011 #5 Yardımcı grafik' Alıntı: kafamdan çizdim iyi veya kötü yorumlarınızı beklıyom ilk denemem:rofl: Genişletmek için tıkla ... "Konu başlığınız kurallara aykırı" diye belirtmeme gerek yok o halde?
Yardımcı grafik' Alıntı: kafamdan çizdim iyi veya kötü yorumlarınızı beklıyom ilk denemem:rofl: Genişletmek için tıkla ... "Konu başlığınız kurallara aykırı" diye belirtmeme gerek yok o halde?
Yardımcı grafik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 22 Şub 2011 #6 özgüll' Alıntı: Bir bayan olarak çizdiğiniz mutfağı hiç kullanışlı bulmadım. Artık gerisini siz düşünün... Genişletmek için tıkla ... ama ben daha 3 gundur bu işi yapıyorum yani çaylagım daha:rofl: YOKMU YORUM YAPAN BİRİ:rofl:
özgüll' Alıntı: Bir bayan olarak çizdiğiniz mutfağı hiç kullanışlı bulmadım. Artık gerisini siz düşünün... Genişletmek için tıkla ... ama ben daha 3 gundur bu işi yapıyorum yani çaylagım daha:rofl: YOKMU YORUM YAPAN BİRİ:rofl:
FlameDance ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 30 May 2009 Mesajlar 1,090 Tepkime puanı 16 27 Şub 2011 #7 Çok amatör duruyor ama ilerde iyi olur inşallah bide kurallara uyarak konu açarsanız daha daha iyi olur elinize sağlık. Başarılar.
Çok amatör duruyor ama ilerde iyi olur inşallah bide kurallara uyarak konu açarsanız daha daha iyi olur elinize sağlık. Başarılar.
Yardımcı grafik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 27 Şub 2011 #8 FlameDance' Alıntı: Çok amatör duruyor ama ilerde iyi olur inşallah bide kurallara uyarak konu açarsanız daha daha iyi olur elinize sağlık. Başarılar. Genişletmek için tıkla ... s.a kardeşim saol yorum için biraz konu açmada acemiyim kusura bakmayın bundan sonra dahaa ii olucak:rofl:
FlameDance' Alıntı: Çok amatör duruyor ama ilerde iyi olur inşallah bide kurallara uyarak konu açarsanız daha daha iyi olur elinize sağlık. Başarılar. Genişletmek için tıkla ... s.a kardeşim saol yorum için biraz konu açmada acemiyim kusura bakmayın bundan sonra dahaa ii olucak:rofl: