"Burn" Tipografi çalışması
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 27 Kas 2013 #2 yanan birşeyler beklemiştim... ama erimek de olur tabii aslında renklere kırmızı ve parlaklık verseniz lav gibi olur.
yanan birşeyler beklemiştim... ama erimek de olur tabii aslında renklere kırmızı ve parlaklık verseniz lav gibi olur.
C cashanart 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Haz 2011 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 27 Kas 2013 #3 efoja' Alıntı: yanan birşeyler beklemiştim... ama erimek de olur tabii aslında renklere kırmızı ve parlaklık verseniz lav gibi olur. Genişletmek için tıkla ... tavsiyeniz için teşekkürler denerim
efoja' Alıntı: yanan birşeyler beklemiştim... ama erimek de olur tabii aslında renklere kırmızı ve parlaklık verseniz lav gibi olur. Genişletmek için tıkla ... tavsiyeniz için teşekkürler denerim
polatomer93 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Tem 2010 Mesajlar 54 Tepkime puanı 0 3 Ara 2013 #4 hacı zeminle yazının rengi birbirini boğmuş yazı veya zemini değiştirip de dene istersen benim tavsiyem zemini değiştirki yazı öne çıksın
hacı zeminle yazının rengi birbirini boğmuş yazı veya zemini değiştirip de dene istersen benim tavsiyem zemini değiştirki yazı öne çıksın