Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bursa'da QuarkXpress kullanana tasarımcı aranıyor.

coskunalp16

🌱Yeni Üye🌱
Bursa'da yayımlanmakta olan yerel bir gazete için çok acil;
QUARK XPRESS,
MACROMEDIA FREEHAND,
ADOBE PHOTOSHOP programlarını kullanmasını bilen

Gazete sayfa tasarımında çalışacak, Bursa'da ikamet eden
BAY-BAYAN elemanlar alınacaktır.
İlanımla ilgilenenler kısa özgeçmişi ile birlikte bana özelden mesaj atabilirler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

resulay

🌱Yeni Üye🌱
rtireanokta@hotmail.com
bursalıyım ama dumlupınar (gsf grafik tasarım 3. sınıf) öğrencisiyim. Net üzerinden rahatlıkla calısabiliriz...

emrah2025

🌱Yeni Üye🌱
slm... yerel gazetede 6 yıllık tecrübem var birsürü gazetede dergi ile çalıştım istanbulda ikamet ediyorum... eğer internet üzerinden çalışmayı kabul ederseniz... size yardımcı olabilirim.. işleri gene net üzerinden veya cd ortamında size teslim edebilirim... gazetede mizanpaj dışında reklam broşür kartvizit duyuru kurumsal vs... tüm işleri sornsuz bir şekilde hallederim.. mac ortamında çalışıyorum programlarım Quarkxpress 8.1 Photoshop cs3 ve diğer tüm programlara sahibim... bir deneme süresinde bile olsa sizlerle çalışmayı isterim ii günler...

coskunalp16

🌱Yeni Üye🌱
Bursa'da günlük çıkan yerel bir gazetede sayfa tasarımı yapabilecek quarkxpress programını kullanmasını bilen, Bursa'da ikamet eden bay bayan eleman alınacaktır.