Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Butcha Steakhouse Katalog Kapağı ! |yorum lütfen|

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Öncelikle logo bana ait değildir. Logosu ve belli başlı tasarımı için yaklaşık 100.000 lira ödenmiş bir işmiş ve istanbulda yaptırılmış.
Ben ise bu şirkete yeni bir katalog çalışıyorum ve sadece ön arka kapağı çizmek ile başladım. Bayram öncesi cumartesi günü akşamın bir saatinde de ancak bu kadar oldu. yorum eleştiri vb her konuda açığım <<< bekliyorum . . .

renkler kurumsal yeşil ve kırmızı nitekim çalışma da öyle oldu.

ön kapak

arka kapak

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ön sayfadaki " KASAP & STEAKHOUSE PANORA & ÇAYYOLU " yazısı kapaktan çok kopuk duruyor.Sanki öylesine yerleştirilmiş gibi duruyor.
Bunu giderirseniz güzel bir çalışma çıkabilir.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Ön sayfadaki " KASAP & STEAKHOUSE PANORA & ÇAYYOLU " yazısı kapaktan çok kopuk duruyor.Sanki öylesine yerleştirilmiş gibi duruyor.
Bunu giderirseniz güzel bir çalışma çıkabilir.

kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama bir türü yerleştiremedim hatta deli oldum. Acaba altın oran kuralına göre yerleştirsem olur mu ?

Son düzenleme:

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
reklam harçaması için 100.000 lira harcayan böylesine krumsal bir firmaya kurumsal bir çalışma olmuş,,, ön kapaktaki yazıları (logo dışındakileri) %35 kadar küçültüp öyle denemeni tavsiye ederim. arka sayfadaki o iki resmin arasına kullandığın firmanın kurumsal renlklerine pek gerek yok abartı olmuş. ek olarak ta tasarm dışında bişey eklemek istiyorum iletişim bilgilerin forumda paylaşılması yasak oluğu için bizler onları silmek yada belirginliğini görünmeyecek şekilde bişeyler yapıyoruz bu kullandığın yöntem hem çok amatör hemde göze çok kötü görünüyor (blur kullanabilirsin:))) yada 333.333 33 33 veya aaaaaaaabbbbbb şeklinde kulanabilirsin.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
reklam harçaması için 100.000 lira harcayan böylesine krumsal bir firmaya kurumsal bir çalışma olmuş,,, ön kapaktaki yazıları (logo dışındakileri) %35 kadar küçültüp öyle denemeni tavsiye ederim. arka sayfadaki o iki resmin arasına kullandığın firmanın kurumsal renlklerine pek gerek yok abartı olmuş. ek olarak ta tasarm dışında bişey eklemek istiyorum iletişim bilgilerin forumda paylaşılması yasak oluğu için bizler onları silmek yada belirginliğini görünmeyecek şekilde bişeyler yapıyoruz bu kullandığın yöntem hem çok amatör hemde göze çok kötü görünüyor (blur kullanabilirsin:))) yada 333.333 33 33 veya aaaaaaaabbbbbb şeklinde kulanabilirsin.

Çalışmanın dosyalarına ulaşır ulaşmaz ilk işim %35 küçültmek olacak ;)(işyerinde kaldılar :p)
bu işi acele yaptığım için taslak yerine jpeg'leri kopyalamışım :D
o yüzden saçma bir sündürme ile bilgileri yokettim. Bir dahaki sefere önerinizi uygulayacağım. Teşekkür ederim.

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrikler Hoş Olmuş Fakat Site URL sini Silmemişsin...

2.de Kırmızı Şeridin Sonunda

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrikler Hoş Olmuş Fakat Site URL sini Silmemişsin...

2.de Kırmızı Şeridin Sonunda

ehehe link vermeme gerek kalmamış. teşekkür ederim url kalmış orda ama bu işi yapan ben bile farketmediysem :D tahminimce sitede bir tek sen farkedersin.
sen ankaraya gel işleri filme alırken montaj yaparken yanımda dur :)
hayatımın en dikkat gerektiren anları ne de olsa :D

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
ehehe link vermeme gerek kalmamış. teşekkür ederim url kalmış orda ama bu işi yapan ben bile farketmediysem :D tahminimce sitede bir tek sen farkedersin.
sen ankaraya gel işleri filme alırken montaj yaparken yanımda dur :)
hayatımın en dikkat gerektiren anları ne de olsa :D

Anlaşma Yapabiliriz msnden gönder ben inceliyim ... fiyatta anlaşırız... :):tongueout:

hamit_kurklu58

🌟Usta Tasarımcı🌟
eline sağlık çok güzel , yeşil zemindeki deri efekti çok güzel olmuş yanlızca rengini kahverenginin tonlarını denesen nasıl olur ?

zeroth

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ingilizce cevirileri sizmi yaptiniz yoksa firmami tedarik etii?

ps:ceviriler facia

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
ingilizce cevirileri sizmi yaptiniz yoksa firmami tedarik etii?

ps:ceviriler facia

tercümanlık bürosuna yaptırıldı. Ben okurken yanlış olduğunu iddia etsem de ordakiler odtü den elemanların çevirdiği konusunda bana baskı yaptı. bende ne haliniz varsa görün gibilerinden bir şey dedim kapattım konuyu. bu büroya geçen ay arapça azerice rusça ve ing çeviri yaptırttığımızda da aynı sorun yaşandı. beni ilgilendirmiyor artık.

geçenlerde bir sloganımızda "projeden hayata" yazısını çevirelim dediler gerek yok dedim " to life from project "dedim ; ordan odtü lü eleman " to project from life " dedi ve herkes onun dediği doğrudur dedi. ben karışmıyorum artık yazar geçerim :D yani evet bence de sorunlu

zeroth

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya ben cidden anlayamıyorum bu ingilizce çevirilerin neden bu kadar özensiz yapıldığını,neden yarı ingilizce yarı türkçe metinler yazıldığını.. bizi komik duruma düşürmek içinmi.. havalı görünmesi içinmi..

sloganın türkçesi etin yeni modası ise ingilizcesinde niye fashion ın sonuna "s" koymuş ve çoğul yapmışlar..

mekanın logosu The Butcher Shop & Steak House olarak tasarlanmış ismi kasap ve steakhouse.. niye yarı ingilizce yarı türkçe.. The Butcher Shop "kasap" olmuşta niye Steak House "Biftek Evi" olmamış..

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
ya ben cidden anlayamıyorum bu ingilizce çevirilerin neden bu kadar özensiz yapıldığını,neden yarı ingilizce yarı türkçe metinler yazıldığını.. bizi komik duruma düşürmek içinmi.. havalı görünmesi içinmi..

sloganın türkçesi etin yeni modası ise ingilizcesinde niye fashion ın sonuna "s" koymuş ve çoğul yapmışlar..

mekanın logosu The Butcher Shop & Steak House olarak tasarlanmış ismi kasap ve steakhouse.. niye yarı ingilizce yarı türkçe.. The Butcher Shop "kasap" olmuşta niye Steak House "Biftek Evi" olmamış..

eheh haklısın ne diyebilirim ki. Ama bu şirketin eski işlerini ben yapmadım bu tasarımlarda da istekleri bunlar karşı da gelmiyorum. Biraz "elit" tabakaya hitap eden bir yer. İngilizce kısmı beni hiç ilgilendirmez ama bir şirketim olsa ingilizce içeren metinler yazardım (tabi ki doğru olan şekilde).