Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Butcha (yorum :) Kapı önü afiş !

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Görsellerde görüldüğü gibi olacak.
Sizin yorumunuz nedir ?

butchakapn.jpg

bu da görünümü

butchakapngrnm.jpg

batuhankaralar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kenarlardaki damalar olmamış benden sana tavsiye o damaların yerine daha hoş şeyler olabilir!

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
hoş gözüküyor. sadece okların solundaki yeşil logo gözüme çarptı. oklar sanki o logoyu gösteriyormuş gibi duruyor. insanların sola doğru yönlenmesini değilde logoyu gösteriyor hissini uyandırabilir. oklar ve panora teras yazısını sola alıp logoyu sağ altta deneyebilirsin.
başarılar

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
hoş gözüküyor. sadece okların solundaki yeşil logo gözüme çarptı. oklar sanki o logoyu gösteriyormuş gibi duruyor. insanların sola doğru yönlenmesini değilde logoyu gösteriyor hissini uyandırabilir. oklar ve panora teras yazısını sola alıp logoyu sağ altta deneyebilirsin.
başarılar

evet haklısınız. teşekkür ederim. uygulayacağım

o_g_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş ama sanki birşey eksik... ama o eksik olan şeyi kafamda oluşturamadım :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

idare eden nedir? Engin tecrübelerinizi yazsaydınız da neyin idare edildiğini bilseydik. Grafiker yerine idare yöneticiliği yapıyorsunuz sanırım...

minik karaleri kaldırmanızı tavsiye ediyorum. Göz yormakla birlikte fotoğraflara algıyı zorluyor. Renk seçimi başarılı olmakla birlikte fotoğrafların altını beyaz bırakmanızı öneririm. Gözün orda biraz dinlenmeye ihtiyacı var

saygılar

AYMAREKLAM

🌱Yeni Üye🌱
...

idare eden nedir? Engin tecrübelerinizi yazsaydınız da neyin idare edildiğini bilseydik. Grafiker yerine idare yöneticiliği yapıyorsunuz sanırım...

minik karaleri kaldırmanızı tavsiye ediyorum. Göz yormakla birlikte fotoğraflara algıyı zorluyor. Renk seçimi başarılı olmakla birlikte fotoğrafların altını beyaz bırakmanızı öneririm. Gözün orda biraz dinlenmeye ihtiyacı var

saygılar

evet ben iş yri yöneticisiyim ve zevklerimde 10 numaradır :)
işçi gözü ile bakmıyorum ben yanımda çalışanların aklından geçenlerini degil kendim ne düşünüyorsam onu yaptırrım vede o yüzden büyük oldum :)
aynı zamanda kendimde grafikerim istedigim yorumuda yaparım herkesin zevki kendine

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
evet ben iş yri yöneticisiyim ve zevklerimde 10 numaradır :)
işçi gözü ile bakmıyorum ben yanımda çalışanların aklından geçenlerini degil kendim ne düşünüyorsam onu yaptırrım vede o yüzden büyük oldum :)
aynı zamanda kendimde grafikerim istedigim yorumuda yaparım herkesin zevki kendine

Zevkiniz bir işe hitap şekliniz ve uslübnzdan belli oluyor zaten gerçekten on numarasınız (!)
İdare eder bir yorum ise ki yorumdan ziyade herşeydir; buyrun siz bu zihniyetle büyümeye devam edin :wink:

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Zevkiniz bir işe hitap şekliniz ve uslübnzdan belli oluyor zaten gerçekten on numarasınız (!)
İdare eder bir yorum ise ki yorumdan ziyade herşeydir; buyrun siz bu zihniyetle büyümeye devam edin :wink:

Yazını yeni gördüm. Kimin merdiven altı reklamcısı olduğu nikinden belli :)
Ben yazdıklarını okumadan geçtim, sende öyle yap ;)