Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Buz Devri 4 için afiş tasarımı

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Okulda yaptığımız Buz Devri 4 için bir afiş çalışması.Yorumlarınızı bekliyorum.

buzdevr.jpg

Benzer konular

infostorm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arka plan çok basit kaçmış fırça izleri çok belirgin
tekrarlamalar göze çarpıyor bu haliyle oldukça amtaör
bir çalışma olmuş karakterler başka afişlerden
alındığı ve yeterince dekupe (zeminin kesilmesi) yapılmadığı için
özellikle sincap figürünne bariz göze batan yerler kalmış

özetle daha 40 (belki 100-150) fırın ekmek yemesi gereken
bir grafiker tarafından yapılmış bir çalışma olmuş

https://www.grafikerler.net/takvim-calismasi-t96697.html
isterseniz bu linke bir göz atın

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilgilendiğin için teşekkürler ama eleştirlierin bence çok yersiz. Sincap figürünün neresinde 'bariz'göze batan yerler varmış anlayamadım? Ayrıca arka plan biraz basit kaçtı evet.

infostorm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilgilendiğin için teşekkürler ama eleştirlierin bence çok yersiz. Sincap figürünün neresinde 'bariz'göze batan yerler varmış anlayamadım? Ayrıca arka plan biraz basit kaçtı evet.

eleştirilere açık olabilmelisiniz. Yorumlarımı yersiz
bulmuşsunuz o halde neden yorumlarınızı bekliyorum
diye yazdınız.

görselde ilk bakışta en çok dikkati çeken
hataları yuvarlak içine aldım ve altını çizrek tekrar söylüyorum
daha en az 40 fırın ekmek yemesi gereken bir grafiker
tarafından hazırlanmış bir iş olmuş (bu elbette benim görüşüm)

bee638f66acdd6c.jpg

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eleştirilere açık olabilmelisiniz. Yorumlarımı yersiz
bulmuşsunuz o halde neden yorumlarınızı bekliyorum
diye yazdınız.

görselde ilk bakışta en çok dikkati çeken
hataları yuvarlak içine aldım ve altını çizrek tekrar söylüyorum
daha en az 40 fırın ekmek yemesi gereken bir grafiker
tarafından hazırlanmış bir iş olmuş (bu elbette benim görüşüm)

Yorumlarınızı bekliyorum evet ben niye yorum yaptın demedim ki bunu nerden çıkartıyosunuz? Sadece yersiz buldum dedim o da eleştirilerini.Bu demek değildir ki beni eleştirmeyin.Bunu da yanlış anlamayın sonra. Ayrıca dekupelerde hiçbir sorun yok size nasıl anlatayım ki ? Hayvanın saçını işaretlemişsiniz orası öyleyse ben ne yapabilirim? :) 40 fırın ekmek yemek konusunda ise doğru olabilir çünkü lise son sınıf öğrencisiyim bunu da göz önüne alabilirsiniz eleştirilerinizi yaparken.Teşekkürler.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* Afişte ilk göze çarpan kısım 4 Buz devri yazısı.. Rakamın filmin adının sonuna gelmesinde fayda var..
* Yine film adının altındaki fazla boşluk rahatsız edici.
* Scrat (Ki benim favori elemanım:) ) 2 defa kullanmışsın. Bu filmde Sid (uyuşuk vatandaş) oynamıyormu yoksa sorusu gündeme geliyor.
* Film adının üstüne uyguladığılın bevel embos kafi durumda ama üstündeki çatlaklarla daha fazla uğraşman gerekiyor. Kısaca o kısım olmamış.

Değiştirilebilir, alternatifleri çoğaltılabilir bir çalışma. Yine de yolun başında olanlara göre uğraş göstermişsin..Tebrikler.

raizzel58

🌱Yeni Üye🌱
kardeş merhaba bir party icin afiş hazırlamam gerekiyor yardımcı olabilecek varmı ?

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
* Afişte ilk göze çarpan kısım 4 Buz devri yazısı.. Rakamın filmin adının sonuna gelmesinde fayda var..
* Yine film adının altındaki fazla boşluk rahatsız edici.
* Scrat (Ki benim favori elemanım:) ) 2 defa kullanmışsın. Bu filmde Sid (uyuşuk vatandaş) oynamıyormu yoksa sorusu gündeme geliyor.
* Film adının üstüne uyguladığılın bevel embos kafi durumda ama üstündeki çatlaklarla daha fazla uğraşman gerekiyor. Kısaca o kısım olmamış.

Değiştirilebilir, alternatifleri çoğaltılabilir bir çalışma. Yine de yolun başında olanlara göre uğraş göstermişsin..Tebrikler.

Yorumun,eleştirilerin ve önerilerin için teşekkür ederim,dikkate alacağım :)

SHAHIR

🌱Yeni Üye🌱
Arka plan çok kötü yazı karakteri bence olmamış karakterler arka planda kalmış boş görünüyo afiş bakıldığı zaman göze hitap etmeli ben çoğu zaman sadece afişe bakarak sinemaya gitmişimdir :) afiş önemli yinede emeğe saygı teşekkürler kolay gelsin ;)

ozan9292

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arka plan buzlu bi görsel olabilir buz dağı gibi yazı karakteri değiştirebilirsin sincap neden tekrara gitmiş çok gereksiz olmuş üstteki sincap yerine unuttuğun bi karakteri koy mesela miskini koy o çok önemli bi de son bi şey genel yapılan hata neden buz denince akla sadece açık mavi ton rengi geliyor. Bana göre hata demeyeyeimde eksik noktalat bunlar ha unutmadan sesleriyle olmamış.

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arka plan buzlu bi görsel olabilir buz dağı gibi yazı karakteri değiştirebilirsin sincap neden tekrara gitmiş çok gereksiz olmuş üstteki sincap yerine unuttuğun bi karakteri koy mesela miskini koy o çok önemli bi de son bi şey genel yapılan hata neden buz denince akla sadece açık mavi ton rengi geliyor. Bana göre hata demeyeyeimde eksik noktalat bunlar ha unutmadan sesleriyle olmamış.

ilgilendiğiniz için teşekkürler evet sincabın tekrara gitmesi kötü oldu farkettim,arka plana gelınce cogu kısı buz dağı yaptı ben de oyle yapmak ıstemedım o yüzden. :)

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) zamanım olduğunda Scratı konu edindiğim bir afiş yaparım sizin için ehehe