Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cadde cizmeye calısştımm..:)

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cadde cinayet heryerde ferrari var mı böLe bi şehir :D ve evLerin arkası uçurum sanırım bide çocuk parkı var :D:D hadi onuda geçtim hangi akıllı ferrarisini ortalığa park eder:D eheh ışık ve gölgelerde hatalar var gbime geLdi.. eLinize sağLık maksaT eLeşTiri oLsun.. şahsen 3dmax illistrator kullanamıorm ben yapamam x) ii çaLşmaLar

Gökhan YILMAZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sanatolsun.com
emek vermişsin ama bence olmamış, %90 hazır, o kadar çok hata varki, gerçeklikten çok uzak görüntü, daha iyi işler çıkarmanı dilerim, başarılar

hatice5231

🌱Yeni Üye🌱
eleştirileiniz için saolun ölmekten beter ettınızz walla:)) daha ılk calısmalarım hatasız kul olmaz yanı kendımı gelıstırcem ıns...

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Orantılarda hatalar var evet. Ve gerçekçilik pek yok. Ferrariler benim de iglimi çekti ama :D
Daha iyi işler çıkarırsınız umarım, kolay gelsin iyi çalışmalar...

nuronur

🌱Yeni Üye🌱
orantı sorunu var gerçeklik yok ama bende bu becerı hıc yok :D

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
cadde cinayet heryerde ferrari var mı böLe bi şehir :D ve evLerin arkası uçurum sanırım bide çocuk parkı var :D:D hadi onuda geçtim hangi akıllı ferrarisini ortalığa park eder:D eheh ışık ve gölgelerde hatalar var gbime geLdi.. eLinize sağLık maksaT eLeşTiri oLsun.. şahsen 3dmax illistrator kullanamıorm ben yapamam x) ii çaLşmaLar

Her Yerde Ferrari Olan Mahalle mi Olurmuş? Türkiyede Hayır Ama Merak Edenler Buyrun.. Ferrari Mahallesi izle, seyret, online izle, justin tv, maç izle, video izle, Ferrari Mahallesi, justintr.com, justintv

Değerlendirmeye Bile Gerek Yok Aslında.. Ama Burda Gösterilen Başarı Render Alabilmesi, Objeleri Sahneye Yerleştirmesi Olabilir.. Unutmayalım Bunu Yapamayanlar da Var :D

Kolay Gelsin..

okcu06

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar arkadaşımızın gayret vereceğinize umutsuzluğa sürüklüyorsunuz
lütfen yorumlarda kırıcı olmayın....
hatice çalışmalarına hız vermelisin olmaz diye birşey yok
iyi çalışmalar