Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cafe Mango Menü (Aynı zamanda servis altlığı)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Menünün ön tarafı.. (32x48 cm) Masalarda duruyor, Tamamı PVC Kaplı olduğundan sipariş alıntıktan sonra servis açmak için ters çevriliyor...

mango2.jpg

Ve bude menünün Arka Tarafı.. Amerikan servis için düşündüm.. PCV kaplı olduğundan servis altı olarak kullanılıyor.

mango1o.jpg

Not: çalışmaları 1. 2. diye ayırmayın.. Ön ve Arka onlar işin espirisi burda zaten. =)

Son düzenleme:

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Fikir çok güzel ikinci çalışmadaki tabakların biberin yerini belirtmiş olman çok cazip bir görüntü oluşturmuş bence
Eline sağlık çok hoş

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten fikir ve çalışma çok güzel elinize sağlık.Yanlız 1. çalışmada Başlıklar değilde açıklamalar beyaz olsa daha iyi olmazmıydı acaba.Turuncu kısımdaki siyahlar zor okunabilir.Elinize sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel fikir ama ben olsam şaşırtmak için gerçek ve iyi kalitede çatal kaşık ve tabak kullanırdım:) Floral ve renkler güzel oturmuş...Tebrik ederim onur

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim arkdaşlar..

Gerçekten fikir ve çalışma çok güzel elinize sağlık.Yanlız 1. çalışmada Başlıklar değilde açıklamalar beyaz olsa daha iyi olmazmıydı acaba.Turuncu kısımdaki siyahlar zor okunabilir.Elinize sağlık

Baskı dijital yapıldı oldukca parlak basıldı ve üzerine gelen PVC iyice parlattı.. O yüzden okuma zorluğu yaşanmadı.. ;)

Güzel fikir ama ben olsam şaşırtmak için gerçek ve iyi kalitede çatal kaşık ve tabak kullanırdım:) Floral ve renkler güzel oturmuş...Tebrik ederim onur

İşte aynı şehrin suyunu içince aynı mantaliteyi nasılda buluyoruz.. :) ama maalesef müşteri istemedi, sebep maliyetti resim çekimleri için extra maliyet dediğimde başka bişi bulsen bu işe dedi.. ve sonuç :)

Not: çalışmaları 1. 2. diye ayırmayın.. Ön ve Arka onlar işin espirisi burda zaten. =)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel bir çalışma ellerine sağlık
yalnız menü listesindeki yazılara beyaz kontur atmışsın gibi geldi bana
gerek yok onlara

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
çok amaçlı menü tasarımı olmuş:)biz de bunu ambalaj da uyguluyoruz şu an o geldi aklıma..biber tuz yeri için yapılan espiri de güzel olmuş..Cafe Mango nun gölgesi gözü yoruo biraz..emeğinize sağlık..

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Merhaba çok hoş olmuş çalışman

Gördüğüm bazı şeyler var;
Ön tarafta her kaide için (şeffaf olduğu için) alt desenlere kırılmalar verseydin
bence gerçek gibi dururdu sanki şeffaf kaideler.
86779853.jpg

Arka tarafta Cafe Mango yazısının arkadan ışık vurduğu halde,
içinin beyazı çok açık duruyor.
Birde (g) harfinin gölgesini içe gömmüşsün o da iyi durmuyor
15494340.jpg

benim gördüğüm bukadar.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Cafe Mango gölgesine ben de takıldım.Renk olarak mavi ve turuncu olsaydı daha mı güzel olurdu acaba?

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok başarılı tebrikler ;)

Bayfresh

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Typography'le pek aran yok galiba? Ayrica kullandigin blend mode cok sert olmus ve position hatalari yapmisin.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok beğendim :alkis:
Fikir gerçekten çok güzel Onur Bey
:artipuan:
Ellerinize sağlık
Başarılarınızın devamını diliyorum...
Saygılar

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Typography'le pek aran yok galiba? Ayrica kullandigin blend mode cok sert olmus ve position hatalari yapmisin.

Gerçekten keşke her konuyla aramız iyi olsa... Bazıları tipografide, bazıları renk seçiminde bazıları Türkçe kullanımında... illa eksik kalıyoruz... Bu da anlaşılmayı güçleştiriyor, yaptığımız şeyin güzelliğine gölge düşürüyor...

Düşünce olarak çok beğendim. Umut ediyorum yeterince temiz bir yerdir yoksa yapış yapış olur o menü, aslında bir de yani düşündüm adam menümü alacak ters çevirecek al ye üstünde diyecek. Ben aa ne güzel düşünülmiş derim, her psikoloji aynı tepkiyi verir mi? Konu yiyecek çünkü... Herkes bir iki şeye değinmiş. Ben extra bir şey görmedim. Acaba salata çatalı da mı koysaydın ki? Ellerine, düşüncene sağlık.