Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalışmalara devam...

med_cezir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshop'ta az önce hazırlamış olduğum iki çalışma daha var.Onları da acemi ve hevesli biri olaraktan burada paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim.Basit çalışmalar ama zamanla daha iyi olacak inşaallah:)

puzzlesr3.jpg

dinohu3.jpg

Çalışmalarım yorum yapılmayacak kadar kötü mü arkadaşlar?:(

Son düzenleme:

Benzer konular

med_cezir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlanmasa da çalışmalara devam

grafikerlernetcopyus7.jpg

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Photoshop'ta az önce hazırlamış olduğum iki çalışma daha var.Onları da acemi ve hevesli biri olaraktan burada paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim.Basit çalışmalar ama zamanla daha iyi olacak inşaallah

sende bendensin:) elimden geldigince yorum yapim kendi capimda sürcü lisan edersem affola...

1.sinde filtreyi güzel kullanmısın...2.si dediin gibi basit ama hoşuma gitti 3.sü için ise daha iyisini yapabilirsin...calışmalarında basarılar dilerim...yaratıcılıgın bol olsun

med_cezir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sende bendensin:) elimden geldigince yorum yapim kendi capimda sürcü lisan edersem affola...
1.sinde filtreyi güzel kullanmısın...2.si dediin gibi basit ama hoşuma gitti 3.sü için ise daha iyisini yapabilirsin...calışmalarında basarılar dilerim...yaratıcılıgın bol olsun

Çalışmalarıma yapmış olduğunuz yorumlardan ötürü teşekkür ederim.İnşaallah zamanla daha iyisi olacak.Dillere pelesenk olmuş bir söz ama ben de yazmadan duramıycam."İnanmak başarmanın yarısıdır".Ben de inanıyorum ve başaracağım inşaallah.

med_cezir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photosop'ta yaptığım son çalışmalar

erevecopysv1.jpg

dnyacopygc1.jpg

Sizce nasıl olmuş arkadaşlar?

Son düzenleme:

yolcu..

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
enteresan,güzel ve değişik çalışmalarınız var..

med_cezir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
enteresan,güzel ve değişik çalışmalarınız var..
Yorumunuz için teşekkür ederim.Amatörce yaptığım birkaç çalışma sadece.İnşaallah zamanla en iyi sonuçlara ulaşabiliriz.Yeter ki insanın içinde gayret olsun.

yolcu..

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Allah gönlünüze göre versin.farklı şeyler tasarlamışsınız yani.dediğiniz gibi ilerde de daha iyi olur inşallah.kolay gelsin..

med_cezir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmalarımı amatörce olsa da beğenmenize sevindim.Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

med_cezir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Desteğiniz için teşekkür ederim.Çalışmalara devam edeceğim inşaallah ama bu aralar bi fetret dönemine girdim sanki,ilham gelmiyor.

yolcu..

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herkeste böyle dönemler olur zaman zaman.geçicidir muhakkak.bende ayda bir resim çizebilirim mesela :)

med_cezir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet bazen hiçbirşey yapmak içimden gelmiyor,bazen de çalşma aşkı şevki doğuyor içime,sürekli birşeyler tasarlamak ve yeni çalışmalara imza atmak istiyorum.Böyle gel-gitlerle dolu bir dünyada yaşamımızı sürdürüyoruz işte.:)

yolcu..

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) evet bu iş böyle.ama;Allah dert keder vermesin bunlar neki..