Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalışmam: ART coffee

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
kahvecide pizzamı varmış ben anlamadım:D gerçekten arada bişey kuramadım ... hoş!!!

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
kahvecide pizzamı varmış ben anlamadım:D gerçekten arada bişey kuramadım ... hoş!!!

Hayır burası bir fastfood işletmesidir. Ben sadece bir çalışmasını yolladım :). Bu arada kaveci dediğin nedir? :D

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
coffee kahve ya kafe demek istedim kahveci derken:D ama beğenmedim değil güzel de fastfood işletmesi gibi durmuyor afiş:D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dİmi :) Çünkü sadece bir tanesini gönderdim. Ayrıca afiş değil. Bunlar işletmenin cephe giydirmelerinden sadece bir tanesi :)

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emeğine sağlık çok güzel olmuş hem kahve yudumlayabileceğimiz hem de fastfood yiyecekler bulabilecğimiz bir mekan böyle güzel anlatılabilirdi.

Teşekkürler bizimle paylaştığınız için ayet canlı ve güzel duruyo.

quick

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dijitalsokak.com
hocam çalışma çok güzel olmuş.
benim gözüm pizzada kaldı menü yapıyorum elimdeki pizza resmi çok güzel değil bir mahsuru yoksa resimi alabilir miyim :D

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
gzel bir çalışma pizzada çok nefis gözüküyor.ama hocam yukardan pizzanın üstüne akacak gibi duran kahvemi yoksa pizzanın üzerine gelecek ısalanacak gibi bence o üstekiler fastfoodtakilerde sadece ketçap veya mayonez renginde olamazı benim aklıma fastfoof diyince hemen ketçap mayonez geliyor.

DeFacto

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kardeşim böyle yiyecek işlerinizi başka yerde gösterin canım kaldı başınızı yakarım bak Wolkan gelirim oraya nerede burası hade bakalım gidelim derim korkulu rüyan olurm :).

Ellerine sağlık güzel olmuş..

DeFacto

🌟Usta Tasarımcı🌟
birde yorum yapayım kendimce diger arkadaşların düşüncelerine ters olacak ama arkadaşlar bu çalışmada pizza var diğer çalışmada aynı konsept te pizzanın yerini kahve de alabılır aynı şablonda belkide çay alacak belkide başka bi ürün olacak ama şablon aynı kalacak...

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışma ama benım anlamadım birşey var yukarıda çikolata gibi birşey akıyor .pizza ne arıyor orda sahi cafe işe :)

belqin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar tasarımın akıllıca tasarlanan yanı burası zaten "pizza nın üzerine kahve mi damlıyor?" insanlarda tabii ki de merak uyandıracak. Demek hem pizza yiyebileceğimiz hem de kahvemizi içebileceğimiz bir yer olacak diye fikir oluşacak zaten işletmenin amacı da bu sanırım. Bence bu reklamla da amacına ulaşacaktır. Ben gerçekten çok beğendim emeğinize sağlık.

Hem kahve hem de pizza bulabileceğiniz yer burası :D ya böyle anlatılacaktı ya da aşağıdaki tasarım olarak... Hangisine dönüp bakardınız?

graf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Art coffe logosu,giydirmede kaybolmuş gibi üstte ki o çikolata damlaları gibi akan damlalar logoyu kapatmış gibi renklerin aynı konseptte olması pizzanında büyüklüğünü ele alırsak göz yoruyor.Ama logo mantıklı espiriside anlaşılır.:)

sickstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben anlamadım.dalgamı geciyoruz bu işle yoksa bu moderatorumuzun yaptıgı bir iş mi?