Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalıştığım reklam şirketi adına yaptığım yarım sayfa reklam tasarımları

no_cause

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3-4-5 hariç diğerleri fena değil, ayrıca logolarda kendi öz renginin dışına çıkmak pek sağlıklı olmaz.

icten_cagri

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmalarınız güzel olmuş ve konunuz bilmem kaç kez görüntülenmiş ve aradan 3 hafta geçmiş sadece 2 yorum var diye üzülmeyin bu sitedeki üyelerin alışkanlığı haline gelmiş KÖTÜ TASARIM ÇOK YORUM, İYİ TASARIM YOK YORUM :D anlamışsındır sanırım :))) yani iyi bi tasarım yaptıysan çok kez görüntülenir az kez de yorumlanır emeğine sağlık ;)

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Emeğinize sağlık, çok hoş ve değişik olmuş

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için :)

3-4-5 hariç diğerleri fena değil, ayrıca logolarda kendi öz renginin dışına çıkmak pek sağlıklı olmaz.

Haklısınız ancak farklı şeyler ortaya çıkarmak istedim... Teşekkürler...

çalışmalarınız güzel olmuş ve konunuz bilmem kaç kez görüntülenmiş ve aradan 3 hafta geçmiş sadece 2 yorum var diye üzülmeyin bu sitedeki üyelerin alışkanlığı haline gelmiş KÖTÜ TASARIM ÇOK YORUM, İYİ TASARIM YOK YORUM :D anlamışsındır sanırım :))) yani iyi bi tasarım yaptıysan çok kez görüntülenir az kez de yorumlanır emeğine sağlık ;)

Haklısın :D
Yeni kayıt oldugum sıralar bu konuyu çok takıyor ve düşünüyordum "O kadar Kötü mü ? :worried: ? " diye,
Ancak sonradan sonraya kavramaya başladım sistemin işleyişini :)
Yorumun için teşekkür ederim, 3-4 aydır Mesleğe adapte olmaya çalışan birisi olarak gururlandım doğrusu :D

Saygılar "Yorum yapan ve bakıp kaçan" herkese (=

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ama bunlar hep hazır! ( Yani zaten var olan şeylerin üzerlerine logo atmış geçmişsin UKELA tasarım bu değildir.. )

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
Ben bi bakıp kaçtım :D
hökela :) ilerliyorsun ;)

Sen gibi niceleri bakıp geçti :D Saolasın :)

Ama bunlar hep hazır! ( Yani zaten var olan şeylerin üzerlerine logo atmış geçmişsin UKELA tasarım bu değildir.. )

SaygıDeğer "HT" "var olan şeylerin üzerine logo atmışsın" diyorsun, Hazır olarak üzerine "sadece" logo attığım 1 çalışma var, ßence öyle kabataslak bakıp geçmek yerine biraz daha araştır,kurcala,incele :)
Kaldı ki "sadece birşeyleri sıfırdan çizmek"midir, Tasarım ?

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sen gibi niceleri bakıp geçti :D Saolasın :)

SaygıDeğer "HT" "var olan şeylerin üzerine logo atmışsın" diyorsun, Hazır olarak üzerine "sadece" logo attığım 1 çalışma var, ßence öyle kabataslak bakıp geçmek yerine biraz daha araştır,kurcala,incele :)
Kaldı ki "sadece birşeyleri sıfırdan çizmek"midir, Tasarım ?

İnceledim Daniyal beyciğim ama fikrim halen aynı ayrıca evet sıfırdan çizmek tasarımdır asıl tasarım o dur. Tamam hepimiz hazır birtakım şeyler kullanıyoruz ama ben bu denli kullanmıyorum saygılarımla Daniyal beyciğim..