Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çamaşır Suyu Etiketi

mfy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Elinize sağlık
Bence yan yüzdeki küçük çamaşır suyu yazısının kontürü fazlaca
kalın olmuş
İlk bakışta rahatsız edici gibi geldi bana :smile:

Birde tarih kutusunun yanındaki boşluk barkod içinmi ? Öyleyse eğer küçük olmuş derim
Deyilse bişey demem :D

mfy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilerek öyle yaptm

SHGİPTAR

🌟Usta Tasarımcı🌟
bilerek öyle yaptm

Renk ayrımını düşünerek söylüyorum kırmızı kontürü maviye şişirdiğimiz zaman kırmızı bir tarafta dahada kalınlaşacak (yan yüzdeki)
Yada ters tarafa şişik yaparsak göbekteki kırmızı yazı dahada incelecek
Benden söylemesi :)

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tasarım hoş güzelde arkadaşım artık heryerde bu fonda kullandığın grafiği görmeye başladım çok sıradan :( Daha özgün tasarımlar için gayret gösterelim

sibcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya ben resmi göremiyorum

grafik915

🌱Yeni Üye🌱
benimde ilk dikkatimi çeken köşedeki slogan oldu "beyazlar artık dah beyaz" sizede tanıdık gelmedimi? daha öce farklı bir çamaşırsuyu firması bu sloganla büyük reklamlar yapmıştı.bide havluların altındaki ahşabın renginde biraz daha çalışsan iyi olur derim..

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hoş olmuş, eline sağlık.

fatmania

🌱Yeni Üye🌱
bence havlu resmi kullanılmaz camasır suyunda...ve cok bos duran bır calısma bence

birde calisma cok bos kalmis bence.yani zemin bi kere camasir suyundan ziyade daha farklı bi is icin gusel durabilir.ama camasir syunda yanlis kullanım bence.birde etiket oldugu ıcın renkler bence cok cok soluk veyanlıs kullanılmıs.rafta dusunun bırde

Moderatör tarafında düzenlendi:

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
bence havlu resmi kullanılmaz camasır suyunda...ve cok bos duran bır calısma bence

birde calisma cok bos kalmis bence.yani zemin bi kere camasir suyundan ziyade daha farklı bi is icin gusel durabilir.ama camasir syunda yanlis kullanım bence.birde etiket oldugu ıcın renkler bence cok cok soluk veyanlıs kullanılmıs.rafta dusunun bırde

Syn. fatmania;
Lütfen arka arkaya mesaj yazmayın... Eğer gerekli ise ilk mesajınızdaki düzelt butonunu kullanın..

Ayrıca başka bir kişi yaptığı tasarımın ve açtı konun altına kendi tasarımınızı koymayın ayrıca başlık açın.

Gereksiz mesajlar silinmiştir.

Son düzenleme:

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çamaşır Suyu Etiketi çalışmanız çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.

West

🌱Yeni Üye🌱
bildiğim kadarıyla etiket ambalajı sarar dolayısıyla logonun ve amblemin ortada ve daha büyül olması gerekmez mi? ambalajı diğer iki yana çevirdiğimizde diğer bilgilere ulaşırız. genelde yapılan çalışmalar bu şekilde...