Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

camm-1'i bilgisayarım görmüyor

tyson34

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba,

Normal olarak çalışan yeni bir gx-24 makinem var. Bu makinayı lpt'fen çalıştırıyorken, usb porttan çalıştırmaya başladık, bir süre sonra makine çalışmamaya başladı.
Servisine gönderdiğimizde anakart hatası olduğunu, yaklaşık 1000 tl ye mal olacağını, ama paralel porttan çalışmaya devam edebileceğimizi söylediler. Bunun üzerine deneme kesimi de yaptıkları makineyi geri aldım. Fakat 3 gündür uğraşıyorum. Bilgisayarım makineyi görmüyor. Lütfen yardım edin. Driverı silmiştim. Yüklemeyi mi beceremiyorum acaba?

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
pc makinayı görmüyorsa driver i yüklemenizde problem olabilir.Tekrar yüklemeyi deneyin.Birde merak ettim yeni aldığınız makinanın anladığı kadaryıla 1394 kartında problem var anakartla bir alakası yok bence.Hadi anakart diyelim peki yeni ise garantisi neden yok.Bence üstünde durun değiştirmeleri gerek.

tyson34

🌱Yeni Üye🌱
garanti süresi geçmiş bir yeni makine :)

Daha üzerinde hala ilk bıçağı var o kadar yeni yani, toplasan 50 metrelik kesim yapmmıştır ancak
pc makinayı görmüyorsa driver i yüklemenizde problem olabilir.Tekrar yüklemeyi deneyin.Birde merak ettim yeni aldığınız makinanın anladığı kadaryıla 1394 kartında problem var anakartla bir alakası yok bence.Hadi anakart diyelim peki yeni ise garantisi neden yok.Bence üstünde durun değiştirmeleri gerek.

Peki bu 1394 kartı ile ilgili yardımcı olabilecek var mıdır acaba?
Yükleme derseniz orada da bir problem yaşıyorum zaten. Yükleme esnasında eski bir versiyona rastlandı diyor. Eski versiyonu heryerden kazıdım, ama sonuç alamadım. Yalnız Start>run>program>uninstal yaptığımda pc otomatik kapanıp işlem başarısız oluyor. Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler...

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
program ekle kaldırdan kaldıramıyormusun yani?? Driver cd takınca uninstall diye bir seçenek çıkıyor mu peki? En kötü ihtimal benim düşüncem c nin içinden silin derim.Eski sürüm yüklü olduğundan yeni sürümü kabul etmiyor.Ne yapıp edip eski sürümü kaldırmanız gerek.

tyson34

🌱Yeni Üye🌱
program ekle kaldırdan kaldıramıyormusun yani?? Driver cd takınca uninstall diye bir seçenek çıkıyor mu peki? En kötü ihtimal benim düşüncem c nin içinden silin derim.Eski sürüm yüklü olduğundan yeni sürümü kabul etmiyor.Ne yapıp edip eski sürümü kaldırmanız gerek.

Mehmet arkadaş, dedim ya neredeyse kazıdım C'den. Program üzerindeki "uninstal" den yaptığımda ise "EnumPrinterDrivers R 0 E 1722 RPC sunucusu kullanılamıyor" diye bir pencere açılıyor ve işlem başarısız oluyor.