arkadaşlar resimdeki logo lazım bana elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba benimle...
B besnili02 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 23 Şub 2008 Mesajlar 277 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.paletreklam.net 18 Eyl 2008 #1 arkadaşlar resimdeki logo lazım bana elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba benimle...
Fatos KESKİN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Nis 2008 Mesajlar 2,403 Tepkime puanı 66 18 Eyl 2008 #2 Bu yerel bir logoyo benziyor pek bulabileceğini sanmıyorum çizmen daha iyi olur
tango-mm 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Haz 2008 Mesajlar 420 Tepkime puanı 15 19 Eyl 2008 #3 camuzoglu besnili02' Alıntı: arkadaşlar resimdeki logo lazım bana elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba benimle... Genişletmek için tıkla ... isini görür umarim bende fontlarin hepsi olmadigindan "bahadir camuzoglu" biraz degisik kacti sende aynisi varsa degistir arkadasim..
camuzoglu besnili02' Alıntı: arkadaşlar resimdeki logo lazım bana elinde olan varsa paylaşabilirmi acaba benimle... Genişletmek için tıkla ... isini görür umarim bende fontlarin hepsi olmadigindan "bahadir camuzoglu" biraz degisik kacti sende aynisi varsa degistir arkadasim..
abaq ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 135 Tepkime puanı 1 Web sitesi abaq.deviantart.com 20 Eyl 2008 #4 tango-mm' Alıntı: camuzoglu isini görür umarim bende fontlarin hepsi olmadigindan "bahadir camuzoglu" biraz degisik kacti sende aynisi varsa degistir arkadasim.. Genişletmek için tıkla ... yok artık oturup çizdin mi?
tango-mm' Alıntı: camuzoglu isini görür umarim bende fontlarin hepsi olmadigindan "bahadir camuzoglu" biraz degisik kacti sende aynisi varsa degistir arkadasim.. Genişletmek için tıkla ... yok artık oturup çizdin mi?
tango-mm 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Haz 2008 Mesajlar 420 Tepkime puanı 15 20 Eyl 2008 #5 abaq' Alıntı: yok artık oturup çizdin mi? Genişletmek için tıkla ... can sıkıntısı, evde boş boş oturacağıma bir faydam olsun istedim
abaq' Alıntı: yok artık oturup çizdin mi? Genişletmek için tıkla ... can sıkıntısı, evde boş boş oturacağıma bir faydam olsun istedim
B besnili02 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 23 Şub 2008 Mesajlar 277 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.paletreklam.net 20 Eyl 2008 #6 arkadaşım çok şaşırdım çok teşekkür ederim... allah ne muradın varsa versin...çizien ellerin dert görmesi....
arkadaşım çok şaşırdım çok teşekkür ederim... allah ne muradın varsa versin...çizien ellerin dert görmesi....
tango-mm 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 18 Haz 2008 Mesajlar 420 Tepkime puanı 15 20 Eyl 2008 #7 besnili02' Alıntı: arkadaşım çok şaşırdım çok teşekkür ederim... allah ne muradın varsa versin...çizien ellerin dert görmesi.... Genişletmek için tıkla ... sende sağol...güle güle kullan
besnili02' Alıntı: arkadaşım çok şaşırdım çok teşekkür ederim... allah ne muradın varsa versin...çizien ellerin dert görmesi.... Genişletmek için tıkla ... sende sağol...güle güle kullan
2 2pac06 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 Nis 2011 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 14 Nis 2011 #8 bu logo banada gerekli elinizde halen mevcutmudur ?