Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet suyunda çıkaması gerek sadece bir fikir aslında su değil profesyonel çalışmadım photoshopta kestim magic wand toolla uğraşmadım yanii saol yorumlar için ama göze güzel görünüyo itiraf et
evet suyunda çıkaması gerek sadece bir fikir aslında su değil profesyonel çalışmadım photoshopta kestim magic wand toolla uğraşmadım yanii saol yorumlar için ama göze güzel görünüyo itiraf et
kırılmam zaten doğru sölüyolar ve ben de bu yorumları alıcağımı biliyorum bir kere patiler hiç olmuş değil aslında amacım daha profesyoneldi ama o arad müdür geldi bir daha bakamadım falan derken attım siteye hani herkes böle bir şey yapsın koy su bu can sıkıntısı içine bakalım bakalımdiye
haklısın da ben dekupalardan bahsetmiyorum burda bir konpozisyon yapmaya çalıştım bu sitede verilenler benzemesin istedim ama olmadı sanırım kompozisyon dekupalarrın farkındayım bu ex olarak hazırladım
At sanki 4 dk önce berberinden çıkmış ta jilet gibi ense tıraşı olmuş adresini alalım bizde gideriz o berbere . Kuyruğun dekupeside aynı şekilde. Ayrıca Color Range kullanmışsınız at ın kafasının oradaki o kalan çizgiyi fark etmedinizmi ?... Bir ara uzun bir şekilde saç dekupesi ve dağınık cisim ve objeleri dekupe konusuna değinelim.
Ayrıca aşşağıda vermiş olduğunuz açıyı biraz daha kaldırın cenkerbey. Fikir açısından güzel bir görsel ancak geliştirilmesi gerekiyor..
gökhan saol işim yoktu başladım müşteri geldi aceleye geldi at ben size sadec fikrimi anlatmak isteedim berber dersen ben yaptım gel çok iyi ense alırım saolun
bu arada konu ile ilgili değil ama (şimdi ilgisiz meşazdan horus helir banlar beni ) yüklenen imajlar eskiden otomatik olarak ufaltılır, biz de ekranda tüm çerçeveyi görebilirdik. benim tarayıcımda mı bir problem var yoksa benim dışımda mıdır...?