Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çanakkale Destanı afiş çalışmam ile ilgili

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Başlığı öyle bir yazmışsınız ki ben de grafikerler.net sitesi ile ilgili bir konu sandım.

Lütfen yazdıklarımızın başkaları tarafından farklı algılanabileceğini unutmadan anlatmak istediklerimizi doğru ifade edelim!

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
:)) bende tıpkı volkan bey gibi site ile ilgili bir konu sandım

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
bir şahsın yaptığı grafikerler.nete maledilemez lütfen başlık atarken daha dikkatli olun

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
arkadaşlar ben çok uzun süredir bu sitenin üyelerindenim site ile tabi ki alakalı değil ama bu site üzerinden çalışmalar üzerinde ilk kez bu şekilde bir şeyle karşılaşmış olmak beni üzdü burada anlatmak istediğim bu idi başlık İse bakarsanız grafikerler nette olması beni üzdü
yanlış anlaşılmış olabilir ama amacım bu değil hem buradan çalınıp hemde burada paylaşılması sizce de garip değil mi?

Başlığı öyle bir yazmışsınız ki ben de grafikerler.net sitesi ile ilgili bir konu sandım.

Lütfen yazdıklarımızın başkaları tarafından farklı algılanabileceğini unutmadan anlatmak istediklerimizi doğru ifade edelim!

bu denli yanlış anlaşılacağını düşünmedim başlık siteye yapılan bir saldırının anlamını çıkarmıyor ama değiştiremiyorum volkan bey bu konuda yardımcı olursa sevinirim

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bu denli yanlış anlaşılacağını düşünmedim başlık siteye yapılan bir saldırının anlamını çıkarmıyor ama değiştiremiyorum volkan bey bu konuda yardımcı olursa sevinirim

Başlık tarafımca düzeltilmiştir.

cok_yasa_kamil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu şekilde çalmak da marifet ya! :) sanki aynı kişi yapmış gibi

HisarMedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafik özgür düşünmedir arkadaş sizden esinlenip tıpkı aynı değerleri verdi ise sizin emeğinizi çalmış derim eğerki transparan sizde 14 ise diğer arkadaşta 27 ise farklı bir durum var burda birinizde bayrak tam ifade ediliyor diğerinizde aksine çok opacity yani ben kötü bir niyet görmedim bir pixel bile farklı ise ben aynı tasarım demem kopyada demem ama çalışma ikinizinde güzel

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
grafik özgür düşünmedir arkadaş sizden esinlenip tıpkı aynı değerleri verdi ise sizin emeğinizi çalmış derim eğerki transparan sizde 14 ise diğer arkadaşta 27 ise farklı bir durum var burda birinizde bayrak tam ifade ediliyor diğerinizde aksine çok opacity yani ben kötü bir niyet görmedim bir pixel bile farklı ise ben aynı tasarım demem kopyada demem ama çalışma ikinizinde güzel

yanlış bir düşünce işte hayatımızda özellikle mesleğimizdeki hatalar bunlar hazır çalışmayı al iki ucunu kırp bir harfin yerini değiştir 7 değişiklik ile kendine logo yap bu düşünen kafa patlatan ve o logoyu çizen arkadaşın emeğini çalmaktır ve düpedüz hırsızlıktır bunun başka bir tanımı ve savunması yok arkadaşlar
saygılar..

HisarMedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlış bir düşünce işte hayatımızda özellikle mesleğimizdeki hatalar bunlar hazır çalışmayı al iki ucunu kırp bir harfin yerini değiştir 7 değişiklik ile kendine logo yap bu düşünen kafa patlatan ve o logoyu çizen arkadaşın emeğini çalmaktır ve düpedüz hırsızlıktır bunun başka bir tanımı ve savunması yok arkadaşlar
saygılar..

en büyük hırsızlığı programı kullanarak yapmıyormusun ordaki şekilleri kullanara coreli yada photoshopu dizayn eden insan kodlayan insanın emeğini çalmıyormusun her tasarımda bırak bu işleri kardeş.ben hazıra karşıyım fakat ben yapılmış bir çalışmayı çok beğeniyorsam ozaman anıtıkabir harika bir dizayn görsel olarak oraya girmemelisin burdaki sanatı yapan kişi halka açmıştır bu yapılan taş güzelliğini(örnek). yok ben karşıyım değilim.Eğerki Bir Çalışma Sanat yeni bir sanat anlayışı ortaya çıkarıyorsan buyur git patentini al lisansla bu kadar basit.bir meslek ihtiyaç dolayısıyla çıkar ve insanlığa hizmet eder eğer biz bir çalışmayı kullanarak insanlığa hizmet edeceksek yapılan çalışmalarla haklıyızdır.
En büyük Sanat Allahu Tealanın Yarattığı Yaşadığımız yaşayamadığımız görmediğimiz Herşeydir.senin çalışmanımı çaldı buyur git devletin polisi var hukuku var...:rofl::rofl:

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
şimdi öncelikle fikirleri tartışmıyorum coreldeki şekilleri kullanıyorum evet parasını verdim 800$ öyle kullanıyorum
bir diğer terim ise sizin kullandığınız gibi yani sizce fikir hırsızlığı hırsızlık olmuyor ben söyleminizden bunu anlıyorum. biri tarlada çalışacak çapa yapacak tohum ekecek uyanığın biri tarla bu Allah'ın bahçesi alırım diyerek hasatı toplayacak ve sende bunu mazur göreceksin kusura bakma sevgili arkadaşım benim mezhebim bu kadar geniş değil :D