Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deneme desem de bu çalışmayı acaba becerebilecek miyim diye denemek için yapmadım. Beceremediğim aşikar. :worried: O yüzden teknik yorumlara kapalıyım. Şehitlerimizin anısına...
açıkçası normal afiş amaçlı yapılabilicek bi resim gördüm sadece. afiş bile olsa "şâd olsun! " yazısı okadar orantsz ki direk gözüme o çarptı. lütfen buradan örneklere bakınız.
Deniz'cim yaptığın her çalışmayı yürekten severek yapıyorsun... deneme bir çalışma olmasına rağmen başarılı bence,kurgu ve duyguyu aksettirdi bana nice yüreğinden severek yaptığın çalışmaları sitede görmek sevinciyle,
Deniz'cim yaptığın her çalışmayı yürekten severek yapıyorsun... deneme bir çalışma olmasına rağmen başarılı bence,kurgu ve duyguyu aksettirdi bana nice yüreğinden yaptığın çalışmaları sitede görmek umuduyla,
Çok teşekkür ederim. O duyguyu hissettirebildiğimi görmek de beni çok mutlu etti. Bu siteyi bulduğum güne, sizleri tanıdığım güne çok seviniyorum. Grafiğe olan ilgimin üzerine gitmemi sağladınız. Yoksa bir çok bilgisayar öğretmeni gibi grafikten yoksun biri olacaktım. Çok daha fazlasını öğrenmek ve ileride öğrencilerime aktarmak istiyorum. Mesleğinize saygım sonsuz. Sadece kendim ve öğrencilerim için öğrenmek istiyorum. :tongueout: