yorumlar için hekese tşk etmek istiyorum. tabiki eleştirlmek ve bu doğrultuda ilerlemek istiyorum. bu benim ilk çalışmam olduğu için ve 1 hafta hiç durmadan çalıştığım için bunun üzerinde (bunu bilemezdiniiz), buna göre yorumlanmasını beklerdim. kursiyerim demekteki kastım buydu. sanki boş bi vaktimde öylesine yaptığım bişeymiş gibi eleştirildiğimi hissettim.
''ağır oldu ama eleştri konusunda biraz hassasız kusura bakma bak bakalım işini görürmü bende bunlar var birde bunları dene bakalım öle görelim çalışmalarını bekliyorum. ilerlemeni görmek isterim'' ilk başta ne oluyoruz dedim çok konuşuyosun falan. kızdım sonrada güldüm. samimi eleştiriniz için sağolun. resimler içinde tşk ederim.
ya birde bir şey sormak istiyorum. Yorumlar birbirinden farklı. beğenenler var bir iki ufak hata dışında. yerden yere vuranlarda. grafikerlik kişilere göre değişen bişeymidir? yani bir zevk meselesimidir? öyleyse bende kendi zevkime göre yapayım olmazmı? (ukalalık olarak alınmasın lütfen) bu işin kriterleri yokmudur . gerçekten merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum.
yine çok konuştum galiba
)