Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çanakkale Zaferinin 94. yılı

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
kahramanlarımızıi minnet ve şükranla anıyoruz.
Aziz ruhları şad olsun.

(Şükrü Çerçi)

anakkalezaferi.jpg

Benzer konular

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
duyarlı davraşınız için teşekkürker şükrü bey emeginize sağlık..
Aziz ruhları şad olsun şehitlerimzin..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağlık efendim.
Hepsini saygıyla anıyoruz

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çok düşüncelisiniz...her özel gün için mutlaka bişiler hazırıyorsunuz...ama modeller hep aynı sadece yazılar farklı izlenimi veriyo bana...günün manevi değeri tartışılmaz ama burada çalışmalara yorum yapıyoruz...kıpkırmızı bi çalışma...hareket yok...yazılar sıkışmış birbiri içine ve gözü bihayli yoruyo...insaların elbet bi tarzı omalı ama kendini yenilemeyide bilmeli diye düşünüyorum...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
elinize sağlık
sehitlerimizi saygıyla anıyoruz

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
duyarlı davraşınız için teşekkürker şükrü bey emeginize sağlık..

Teşekkürler güzel yorumunuz için.

emeğinize sağlık efendim.

Teşekkürler yorumunuz için.

çok düşüncelisiniz...her özel gün için mutlaka bişiler hazırıyorsunuz...ama modeller hep aynı sadece yazılar farklı izlenimi veriyo bana...günün manevi değeri tartışılmaz ama burada çalışmalara yorum yapıyoruz...kıpkırmızı bi çalışma...hareket yok...yazılar sıkışmış birbiri içine ve gözü bihayli yoruyo...insaların elbet bi tarzı omalı ama kendini yenilemeyide bilmeli diye düşünüyorum...

Öncelikte güzel yorumun için teşekkürler.
Modellerin hep aynı olmasıı sıkışık bir zamanda yaptığımdandır. bunu 18 mart Gecesi son saatlerde yaptım ve aktardım. yogunlugumdan dolayı tipoğrafik öğlerde yansıttım.
Aslında tarzım bu bişeyleri yaptınızmı yada altında isminiz olmadan çalışmanın kime ait oldugunu yansıtır. yani kimliktir bir nevi... çok yönlülüğüm var bunu benim kadar sizde biliyorsunuz.

tekrar teşekkürlerimi sunarım.

elinize sağlık
sehitlerimizi saygıyla anıyoruz

Teşekkürler yorumlarınız için.
sehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
şükrü hocam...emeğine ve yüreğine sağlık...duyarlı bır çalışma olmuş...başarılar:)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
emeginize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. çalışma bilgi vericide ayrıca kaçıncı yılının oldugu hakkında bilgisi olmayan birçok insan var. çok basarılı sadece bir noktada takıldım 8 rakamı askerin kucagındaki askeri örtmüşmü yoksa benmi öyle görüyorum veya o ayrı bir estetikmi :) bence her haliyle güzel emeginize milyon kere saygı duyuyorum basarılar :)

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
şükrü hocam...emeğine ve yüreğine sağlık...duyarlı bır çalışma olmuş...başarılar:)

teşekkürler gül

emeginize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. çalışma bilgi vericide ayrıca kaçıncı yılının oldugu hakkında bilgisi olmayan birçok insan var. çok basarılı sadece bir noktada takıldım 8 rakamı askerin kucagındaki askeri örtmüşmü yoksa benmi öyle görüyorum veya o ayrı bir estetikmi :) bence her haliyle güzel emeginize milyon kere saygı duyuyorum basarılar :)

yorum hakındaki görüşlerinizii düşündüm öyle hassat bir deyinme noktam olmadı 8 ile ilğiliii sonsuzluk durumunu azda olsa düşündüm ama dik durumda uzak bir ihtimal. teşekkürler yortrumunuz için.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma gayet güzel ellerinize sağlık, yaklaşık 1,5 yıl sonra cevap verip teşekkür etmeniz ayrı bir incelik! tebrikler ...