Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güsell çalışmalar paylaşımın için teşekkür ederim..bu çalışmaları yayınlamanızın benim çalışmalarım için büyük önemi ve yararı var tüm çalışmalarınız ve paylaşımlarınız için cok teşekkür ederim...
çizgilerin hoş ama figürler çok abartılı, kas yapısını, kemik yapısını incelemeye çalışırken abartıya kaçmışsın.. sadece gördüğün çizgileri incelesen daha iyi olur bence.. ama figürlerde bazı yerler hoş olmuş, başarılar, iyi çalışmalar
çizgilerin hoş ama figürler çok abartılı, kas yapısını, kemik yapısını incelemeye çalışırken abartıya kaçmışsın.. sadece gördüğün çizgileri incelesen daha iyi olur bence.. ama figürlerde bazı yerler hoş olmuş, başarılar, iyi çalışmalar
arkadaşlar bi daha bunu vurgulamak istiyorum desen demek ton ve leke demek değildir çizgidir ton ve leke yaparsın ama doğruyu bulduktan sonra ton ve leke gelir önce doğruyu görmemiz lazım
selam öncelikle ellerine sağlık... bence çizgilerin güçlü. oran orantıda oturmuş. tek eksik bana göre detaylar zayıf. yani tek olarak el ve ayak çalışmalarını arttırırsan faydası olur bide lütfen sıkılma bazı çizimleri paraken sıkılmışsın gibi yinede çok iiler
selam öncelikle ellerine sağlık... bence çizgilerin güçlü. oran orantıda oturmuş. tek eksik bana göre detaylar zayıf. yani tek olarak el ve ayak çalışmalarını arttırırsan faydası olur bide lütfen sıkılma bazı çizimleri paraken sıkılmışsın gibi yinede çok iiler
yoo hiç sıkılmadım bu desenler sınava hazırlıktı amaç içini boyamak yada etüt etmek değildi canlı modelden çalışılmış yarım saatlik desenler amaç. anatomi göz ölçüsünü geliştirmekti bundan sonraki desenlerim sınav için olmayacağı için daha sanatsal olucak artık canlı modelden lavi falan çalışıyoruz onlarıda koymak istiyorumda fotolarını çekme fırsatım olmadı daha ben yaptığım işten keyif alıyorm sıkılmak yok sınava girecek arkadaşlarada tavsiyem sınav gibi bakmamaları bu işe sınav kelimesi kaygısı girince işe sanat olmuo kurs deseni oluyo desenler. Ben bunu kırmak istedim ve kırdım artık güzel sanatlar görsel iletişim tasarım öğrencisiyim