Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Caramel

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
caramelgp5.jpg

Corel Draw ile yapmaya çalıştım.

Benzer konular Forum Tarih
pacp10 Logo Tasarımları 4 2K

Benzer konular

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok güzel olmuş ellerine sağlık zaten kusur bulacakta deneyimimyada yetenekde yok ama çok güzel gözüküyor

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bence eller üzerine daha önem verip çalışmalasaydınız... zor olduğuna biliyorum ama o zaman çalışmanız daha da güzel olcak.. birde vücüt üzerine ışık ve gölge çok keskin bence o yerleri yumuşatmalısınız, blur vermelisiniz

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Normalde de çizim yaparken eller ve ayaklar konusunda kötüyüm düzeltmeye çalışıyorum,zamanla artık.Uyarılarını dikkate alıcam KAsta.Ve "Sevimsli" yorumun için teşekkürler :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Normalde de çizim yaparken eller ve ayaklar konusunda kötüyüm düzeltmeye çalışıyorum,zamanla artık.Uyarılarını dikkate alıcam KAsta.Ve "Sevimsli" yorumun için teşekkürler :)

uyarı değil aslında... eller ve ayak çizmek en zor:) bende aynı sorun yaşıyorum... ofleyip püfleyip o detaylar çizmeye çalışıyor... dediğiniz gibi zamanında

emeğinize sağılık

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu arada Kasta bunu Corel'de yapmıştım ama blur konusunu Corel'de hiç denemedim,bulamadımda,yardımcı olursan sevinirim.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu arada Kasta bunu Corel'de yapmıştım ama blur konusunu Corel'de hiç denemedim,bulamadımda,yardımcı olursan sevinirim.

"Bitmaps" menüsünden "blur" seçeneğinden blur verebilirsiniz.

Çalışmanız güzel olmuş, emeğinize sağlık...Ellerdeki bozukluk da alıştıkça düzelecektir...Çalışmaya devam.

Elinize sağlık.

İyi çalışmalar.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok teşekkür ederim blueden yorumun için,ama bi sorunum daha var söylediğin menüye gidiyorum ama seçenekler aktif görünmüyor,çizimimi bişeyemi dönüştürmem gerek acaba.

ALe..!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
qüzeL çalışma ellerine saqLık..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok teşekkür ederim blueden yorumun için,ama bi sorunum daha var söylediğin menüye gidiyorum ama seçenekler aktif görünmüyor,çizimimi bişeyemi dönüştürmem gerek acaba.

Çiziminizi Bitmap'e dönüştürün...(Bitmaps-Convert to bitmap) Daha sonra blur vermeyi deneyin.

Kolay gelsin.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sanırım bu kez oluyor,çok teşekkürler arkadaşlar,iyiki varsınız.

cotanaknak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilgilknur bence çok güzel olmuş nasıl yapıldığını anlatan dersler verir misin.Nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum.Tşkler.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
ellerine sağlık ilknur. görüşlerimi Özel mesaj ile yazdım. (çok uzun anlattığım için özel mesaj ile gönderdim)
başarılarının devamını dilerim :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler "cotanaknak" beğendiğine sevindim,Corel Draw dersleri bölümünde Kasta'nın anlattığı "fotodan çiçek çizimi" adlı dersin temeliyle yaptım.O derse bakarsan eğer yol gösterecektir.Kabasını yaptıktan sonra artık gerisi Corel'i ne kadar bildiğine kalıyor.ben bildiklerimle ancak bu kadarını yapabildim.Kolay gelsin. https://www.grafikerler.net/corel-draw-dersleri-fotodan-cicek-cizimi-corel-draw-t16577.html

:)) :angel: :utann:

gerçekten beni çok şaşırtınız... verdiğim derslerime en iyi uygulama... Tebrik ederim :artipuan:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
ellerine sağlık ilknur. görüşlerimi Özel mesaj ile yazdım. (çok uzun anlattığım için özel mesaj ile gönderdim)

Teşekkür ederim yorgunella her satırını dikkatlice okudum teşekkür ederim:)

:)) :angel: :utann:

gerçekten beni çok şaşırtınız... verdiğim derslerime en iyi uygulama... Tebrik ederim :artipuan:

Çok sağol Kasta derslerin bi çok kişiye faydalı oluyor bizde devamını diliyoruz site üyeleri olarak :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Ne kadar uzun ben merak ettim açıkçası. Ayrıca özel mesaj ile yazdıysanız buradan belirtme gereğini de anlayamadım?

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Ne kadar uzun ben merak ettim açıkçası. Ayrıca özel mesaj ile yazdıysanız buradan belirtme gereğini de anlayamadım?

hemen anlatayım :blush:
arkadaşa resimli anlatım ile anlattım. resimleri de şuan üzerine çalıştığım bir projeden kesitlerle anlattım. projem tamamlanmadığı için forumda bir yeri olmadığını düşündüm. ama isterseniz ekleyebilirim buraya.