Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bence eller üzerine daha önem verip çalışmalasaydınız... zor olduğuna biliyorum ama o zaman çalışmanız daha da güzel olcak.. birde vücüt üzerine ışık ve gölge çok keskin bence o yerleri yumuşatmalısınız, blur vermelisiniz
Normalde de çizim yaparken eller ve ayaklar konusunda kötüyüm düzeltmeye çalışıyorum,zamanla artık.Uyarılarını dikkate alıcam KAsta.Ve "Sevimsli" yorumun için teşekkürler
Normalde de çizim yaparken eller ve ayaklar konusunda kötüyüm düzeltmeye çalışıyorum,zamanla artık.Uyarılarını dikkate alıcam KAsta.Ve "Sevimsli" yorumun için teşekkürler
uyarı değil aslında... eller ve ayak çizmek en zor bende aynı sorun yaşıyorum... ofleyip püfleyip o detaylar çizmeye çalışıyor... dediğiniz gibi zamanında
Çok teşekkür ederim blueden yorumun için,ama bi sorunum daha var söylediğin menüye gidiyorum ama seçenekler aktif görünmüyor,çizimimi bişeyemi dönüştürmem gerek acaba.
Çok teşekkür ederim blueden yorumun için,ama bi sorunum daha var söylediğin menüye gidiyorum ama seçenekler aktif görünmüyor,çizimimi bişeyemi dönüştürmem gerek acaba.
Teşekkürler "cotanaknak" beğendiğine sevindim,Corel Draw dersleri bölümünde Kasta'nın anlattığı "fotodan çiçek çizimi" adlı dersin temeliyle yaptım.O derse bakarsan eğer yol gösterecektir.Kabasını yaptıktan sonra artık gerisi Corel'i ne kadar bildiğine kalıyor.ben bildiklerimle ancak bu kadarını yapabildim.Kolay gelsin. https://www.grafikerler.net/corel-draw-dersleri-fotodan-cicek-cizimi-corel-draw-t16577.html
Teşekkürler "cotanaknak" beğendiğine sevindim,Corel Draw dersleri bölümünde Kasta'nın anlattığı "fotodan çiçek çizimi" adlı dersin temeliyle yaptım.O derse bakarsan eğer yol gösterecektir.Kabasını yaptıktan sonra artık gerisi Corel'i ne kadar bildiğine kalıyor.ben bildiklerimle ancak bu kadarını yapabildim.Kolay gelsin. https://www.grafikerler.net/corel-draw-dersleri-fotodan-cicek-cizimi-corel-draw-t16577.html
hemen anlatayım :blush: arkadaşa resimli anlatım ile anlattım. resimleri de şuan üzerine çalıştığım bir projeden kesitlerle anlattım. projem tamamlanmadığı için forumda bir yeri olmadığını düşündüm. ama isterseniz ekleyebilirim buraya.