Tasarım aşamasındadır. Değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar...
grafike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 587 Tepkime puanı 14 Yaş 43 5 Haz 2009 #1 Tasarım aşamasındadır. Değerli yorumlarınızı bekliyorum saygılar...
lovies ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 9 Mar 2009 Mesajlar 1,789 Tepkime puanı 40 Web sitesi www.ilkeroztuna.com 5 Haz 2009 #2 Resmini Bu kadar büyük bir boyutta neden yüklediniz,açılmakta zorluk çekiyor. https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html#post36108
Resmini Bu kadar büyük bir boyutta neden yüklediniz,açılmakta zorluk çekiyor. https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html#post36108
derya_d13 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 185 Tepkime puanı 7 5 Haz 2009 #4 eline sağlık.. temiz olmuş.. arkadaki turuncu lacivert şerit de gözümden kaçmadı.. : )
grafike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 587 Tepkime puanı 14 Yaş 43 5 Haz 2009 #5 lovies' Alıntı: Resmini Bu kadar büyük bir boyutta neden yüklediniz,açılmakta zorluk çekiyor. https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html#post36108 Genişletmek için tıkla ... büyük değilki arkadaşım hatta küçük bile yükledim rahat açılsın diye derya_d13' Alıntı: eline sağlık.. temiz olmuş.. arkadaki turuncu lacivert şerit de gözümden kaçmadı.. : ) Genişletmek için tıkla ... zannettiğin gibi değil bunu soracağını gerçekten biliyordum teşekkürler
lovies' Alıntı: Resmini Bu kadar büyük bir boyutta neden yüklediniz,açılmakta zorluk çekiyor. https://www.grafikerler.net/foruma-resim-yuklemek-t39675.html#post36108 Genişletmek için tıkla ... büyük değilki arkadaşım hatta küçük bile yükledim rahat açılsın diye derya_d13' Alıntı: eline sağlık.. temiz olmuş.. arkadaki turuncu lacivert şerit de gözümden kaçmadı.. : ) Genişletmek için tıkla ... zannettiğin gibi değil bunu soracağını gerçekten biliyordum teşekkürler
derya_d13 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 185 Tepkime puanı 7 5 Haz 2009 #6 grafike' Alıntı: zannettiğin gibi değil bunu soracağını gerçekten biliyordum teşekkürler Genişletmek için tıkla ... bana tavsiye de bulunan sendin.. sözüm yok.. eline sağlık tekrardan..
grafike' Alıntı: zannettiğin gibi değil bunu soracağını gerçekten biliyordum teşekkürler Genişletmek için tıkla ... bana tavsiye de bulunan sendin.. sözüm yok.. eline sağlık tekrardan..
grafike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 587 Tepkime puanı 14 Yaş 43 5 Haz 2009 #7 derya_d13' Alıntı: bana tavsiye de bulunan sendin.. sözüm yok.. eline sağlık tekrardan.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
derya_d13' Alıntı: bana tavsiye de bulunan sendin.. sözüm yok.. eline sağlık tekrardan.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
Manyaq 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 5 Eyl 2008 Mesajlar 324 Tepkime puanı 9 Yaş 33 5 Haz 2009 #8 güzel bi çalışma eline sağlık. lüks araç yazısını caren yazısının sol tarafına alsan belki daha iyi olur bi öneri sadece
güzel bi çalışma eline sağlık. lüks araç yazısını caren yazısının sol tarafına alsan belki daha iyi olur bi öneri sadece
grafike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 587 Tepkime puanı 14 Yaş 43 5 Haz 2009 #9 Manyaq' Alıntı: güzel bi çalışma eline sağlık. lüks araç yazısını caren yazısının sol tarafına alsan belki daha iyi olur bi öneri sadece Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yorumun için. firmanın sloganı o bölemem
Manyaq' Alıntı: güzel bi çalışma eline sağlık. lüks araç yazısını caren yazısının sol tarafına alsan belki daha iyi olur bi öneri sadece Genişletmek için tıkla ... teşekkürler yorumun için. firmanın sloganı o bölemem
ozanbb 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Şub 2008 Mesajlar 33 Tepkime puanı 1 6 Haz 2009 #10 Güzel bir düşünce ve tasarım. Tebrikler
spider2001 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 31 Ocak 2009 Mesajlar 126 Tepkime puanı 0 6 Haz 2009 #11 güzel olmuş emeğinize sağlık
grafike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 587 Tepkime puanı 14 Yaş 43 8 Haz 2009 #12 teşekkür ederim arkadaşlar. spider2001' Alıntı: güzel olmuş emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
teşekkür ederim arkadaşlar. spider2001' Alıntı: güzel olmuş emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
mete meral ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 178 Tepkime puanı 2 23 Haz 2009 #13 derya_d13' Alıntı: bana tavsiye de bulunan sendin.. sözüm yok.. eline sağlık tekrardan.. Genişletmek için tıkla ... turuncu lacivert bir birine uyumludur aslında sizin aranızda bu çelişkimi olmuş ne birini yapmış biriniz istememiş bence güzel olmuş
derya_d13' Alıntı: bana tavsiye de bulunan sendin.. sözüm yok.. eline sağlık tekrardan.. Genişletmek için tıkla ... turuncu lacivert bir birine uyumludur aslında sizin aranızda bu çelişkimi olmuş ne birini yapmış biriniz istememiş bence güzel olmuş
grafike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 587 Tepkime puanı 14 Yaş 43 23 Haz 2009 #14 mete meral' Alıntı: turuncu lacivert bir birine uyumludur aslında sizin aranızda bu çelişkimi olmuş ne birini yapmış biriniz istememiş bence güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim arkadaşım sağol sadece fikir tartışması.
mete meral' Alıntı: turuncu lacivert bir birine uyumludur aslında sizin aranızda bu çelişkimi olmuş ne birini yapmış biriniz istememiş bence güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim arkadaşım sağol sadece fikir tartışması.
grafitunç ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 16 Mar 2008 Mesajlar 197 Tepkime puanı 1 Yaş 34 23 Haz 2009 #15 arka kapak bence çok acık renkte olmus sanki arka kapakta bir şeyler eksik gibi.
grafike 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Nis 2009 Mesajlar 587 Tepkime puanı 14 Yaş 43 17 Tem 2010 #16 grafitunç' Alıntı: arka kapak bence çok acık renkte olmus sanki arka kapakta bir şeyler eksik gibi. Genişletmek için tıkla ... Yorumun için teşekkürler.
grafitunç' Alıntı: arka kapak bence çok acık renkte olmus sanki arka kapakta bir şeyler eksik gibi. Genişletmek için tıkla ... Yorumun için teşekkürler.
Y yalçınrentacar 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 12 Ara 2010 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 12 Ara 2010 #17 merhaba ben sayfa da bişey goremedım sanırım resımlerın yenılenmesı gerekıyor