Neler yeni

Cavus usta sıcak tatlı

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cavusustabaklava.jpg

iyi çalısmalaaar:)

Benzer konular

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Zeminde kullanmış olduğunuz bir çift gözün sıcak tatlı ile bağlantısını kuramadım.
Bir duyu kullanacaksanız bu görme duyusu olmasın sıcağı hissedecek bir duyu olsun bari :)
Logo rengi kırmızı zemin üzerinde uyum göstermemiş.
Logo rengi kurumsal ise zemini farklı renk çalışın bence.
Baklava & Sıcak Tatlı rengini strokesiz ve tatlı üzerinden (turuncu-kahve gibi) seçeceğiniz bir renk olabilir.
Ellerinize sağlık.

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zeminde kullanmış olduğunuz bir çift gözün sıcak tatlı ile bağlantısını kuramadım.
Bir duyu kullanacaksanız bu görme duyusu olmasın sıcağı hissedecek bir duyu olsun bari :)
Logo rengi kırmızı zemin üzerinde uyum göstermemiş.
Logo rengi kurumsal ise zemini farklı renk çalışın bence.
Baklava & Sıcak Tatlı rengini strokesiz ve tatlı üzerinden (turuncu-kahve gibi) seçeceğiniz bir renk olabilir.
Ellerinize sağlık.

Göz için haklısın ama o sadece bir göz değil:) gaziantepin meshur bir mozağiymiş bende bu vesileyle öğrendim ısrarla istediler koyu anteplilerde :rofl:ama turuncu daha tatlı olabilir değistiricem yeni halini yüklerim tesekkür ederim:)

kalpze

🌱Yeni Üye🌱
Kolay gelsin. çalışma fena olmamış. lakin nacizene birkaç fikrimi paylaşalım.
öncelikle mozaik çok doğru bir seçim. zeugma olarak bilinir ve dünya çapında bir üne sahiptir. tbrklr.
adres kısmı kutunu altında olması çok saçma gelir bana. adrese bakmak için tatlıyı tersmi çevirecez. kulak kısımlrında olsa daha hoş olur gibi.
firma isminin renkleri gerçekten kırmızıya uymamış. gold yada tonları olsa daha hoş olacak gibi.
genel olarak hoş bi tasarım. tebrikler