Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cd için digipack çalışması

okasa

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.frs.com.tr
Sibel Mirkelamın albümü için bir cd çalışmam 2 li digipack ve 20 sayfa 11x11 kitapçıktan oluşmakta. fakat kişisel kurallarım gereği sadece digipack i paylaşıyorum sizinle

sibelmirkelamhu6.jpg

okasa

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.frs.com.tr
ekranda öyle duruyor haklısın, ama baskıda gayet iyi duruyor, iş piyasada D&R larda görebilrsin

okasa

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.frs.com.tr
pop yapıyo, ddaha çok var öyle yaptığım, maskara grubu (rock), grup mp3 (pop), asi ruh (dvd beşiktaş belgeseli), Burak Öksüzoğlu (pop) vs. vs.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş bir çalışma güzel bir kadınla etkileyici olmuş arkadasım. Tek gözüme sırıtan şu kıskaç oldu onun dışında yazılarla font bütünü çok iyi.ellerine emeğine sağlık. ;)

okasa

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.frs.com.tr
hoş bir çalışma güzel bir kadınla etkileyici olmuş arkadasım. Tek gözüme sırıtan şu kıskaç oldu onun dışında yazılarla font bütünü çok iyi.ellerine emeğine sağlık. ;)

evet haklısın kıskaç böyle çok göze bakıyor ama o katlandığı zaman kıskaç sanki fotoyu tutuyormuş gibi oluyor :wink:

Son düzenleme:

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
evet haklısın kıskanç böyle çok göze bakıyor ama o katlandığı zaman kıskanç sanki fotoyu tutuyormuş gibi oluyor :wink:

pardon arkadaşım 2 boyutlu baktım hadiseye :/

ozaman tamamdır katlanmış verelim müşteriye
açıkkende görünmeyen bir sey olsun :) beyin fırtınası gibi :)

şaka bir yana emeğine sağlık gercekten güzel düşünce.
iyi çalışmalar arkadasım.;)

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel düşünmüşsün eline sağlık kahve lekesi buruşuk kağıtlar ataçlar falan bi çalışma masası gibi çalışman beğendim:)

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel çalışma olmuş kardeş eline sağlık, küçük bir önerim var sadece :) iki yandaki kesilerek kunulan remleri zemine izole bantla tutturulmuş gibi gösterebililirdin mesela, ama yine de çok güzel duruyor :)

okasa

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.frs.com.tr
güzel çalışma olmuş kardeş eline sağlık, küçük bir önerim var sadece :) iki yandaki kesilerek kunulan remleri zemine izole bantla tutturulmuş gibi gösterebililirdin mesela, ama yine de çok güzel duruyor :)

onu başka bir işimde yapmıştım onuda burada yaymlayacam :)