Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çerezci Kuruyemis Paketi

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
Arkadaslar bir musterim icin kuruyemis paketi calismasi yaptim..Fakat yeni oldugum icin fazla bisey yapamadim..corelde calisiyorum..size cekirdek paketini gostereyim dedim..Diger kuruyemisler icinde cekirdek yerinde seffa olacak..yani paketin ici gozukecek..Sizlerinde elinde bu tur calismalariniz varsa cok makbule gecer..tesekkurler

cerezci.jpg

kimse bakmayacak sanirim :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
çekirdek güzel görünmüyor.bi reklam fotografçısı bulun kendinize

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Forumda arama yaparsanız gerekli ambalaj Örnekleri bula bilirsiniz.

Başarılar.
Kolay Gelsin...

efsane_27

🌱Yeni Üye🌱
Ambalaj çok basit duruyor.
Kaynak yerleri ( çeneler) çok karışık ve soğuk renkler
çekirdek resimleri ambalaja göre çok büyük
firma logosu yeşilin içinde kaybolmuş,
fotosel yolları sorunlu
ambalaj konusunu birazdaha araştırıp,
biraz daha emek harcanmalı

uguryontucu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım hevesini kırmak istemem ama gerçekten kötü bir tasarım. Zıt renkler başarısız kırmızı renkli yazıya yani logoya vurmak yapmak istedin heralde ama gerçekten ço kötü duruyor. Tİpografi yerlerde adeta. Süper Kalite yazısı "Super Kaljte" gibi duruyor. Bence bunu çöpe atıp daha soyut birşeyler yapabilirsin

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
Arkadaslar ben arada bir bazen musterinin istegine gore kuruyemis posetleri hazirlamaya calisiyorum...ama bi turlu dogru durust beceremiyorum :)corelde calisiyorum...Bazi musteriler posetin uzerinde cekirdek resmi olmasini istiyor bazilarida kuruyemis...ornegin tadim kuruyemislerinde ki gibi...Sizden ricam elinizde bu tur calismalariniz varsa corelde calisavilecegim..yani vektorel sekilde paylasirsaniz sevinirm..Birde cozunurlugu iyi olan kuruyemis resimleride isime yarar :)simdiden cok tesekkur ederim...Turkiye sizinle gurur duyuyor..Hollandada sizinle gurur duyuyor