Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çetin inşaat logo çalışmalarım

jeren_1432

🌱Yeni Üye🌱
Yorumunuzu bekliyorum arkadaşlar.Teşekkür ederim...
loglr.jpg

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelile çizimler sana ait ise.. ellerine sağlık ancak logo yaparken çok çizmek iyi değildir yani karışıklık iyi değildir.. logolar her zman her yerde uygulanabilir olmalıdır.. bu sebeble küçüldükleri zman hiç biri iyi sonuç vermeye bilir.. Özellikle degrade vermekten kaçın logolarda o renk geçişleri baskıda çok kötü olacaktır..

Ben orta sıranın solundaki derim ama bulutları ve o yarım daireyi kaldır. bide ÇETİŞ yazılarının altında ikileme yapmılmış gölge mahayitinde.. ben derimki onuda kaldır..

Emeğine sağlık.

jeren_1432

🌱Yeni Üye🌱
6.jpg

Birde bunları yaptım.Bunlarada bakarsanız aslında benim bunlar daha hoşuma gitti.evet tüm çiizmler bana ait:)
Arananadam yorumların için çok teşekkür ediyorum söylediklerini uyguladım beinmde gözüme daha hoş gözüktü.Teşekkür ederim

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
3. çok uygun.
diğerleride fena değil.
patylaşm için teş.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
yeni logolardan kesinlikle son iki diyorum... sadece çekiç T harfi olarak algılanmassa kötü olur oda olacak artıkmı diyelim bilmiyorum ama 3 ve 4. logolara bakılırsa doğru yoldasın...

jeren_1432

🌱Yeni Üye🌱
Yorumun için teşekkür ederim bende 4. renkte olanı sevdim.Paylaşmak istedim teşekkürler

Madame

🌱Yeni Üye🌱
Ilk koyduklarinin arasinda 6. si hosuma gitti, ve sonra ilave ettigin logolar arasinda ise 3. hosuma gitti.
Güzel bir calisma, ellerine saglik :)