Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çevre Kirliliği Konulu Afiş Çalışmam...

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Henüz ilk çalışmalarımdan biri, o nedenle yorumlarınız benim için çok değerlidir.. :)

flk9h.jpg

serkankor

🌱Yeni Üye🌱
ferş çatlakları yapraklar vs. bundar çevre kirliliği için bilindik şeyler bu konuda daha farklı düşüncelerle yola çıkmanı öneririm..

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence düşünceyi değiştir "serkankor" arkadaşa katılıyorum biraz daha farklı bir tema kullan derim nacizane fikrim kolay gelsin ;)

Royal61

🌱Yeni Üye🌱
ilk çalışmansa bana göre çok başarılı fakat altını düzeltmen gerekir.

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşım yaptığım çalışma da düzenle mi yapıcam, yoksa baştan tekrar mı yapıcam.. bunu kararını ancak ben veririm sen değil, eleştiri yapacaksan amacına uygun olsun, ama eleştiri yaparken başkalarının emeğine saygı duymuyorsan o zaman yorum yapma. Ayrıca ben bu işin eğitimini alıyorum bana eleştiri oklarını yöneltmeden önce "kendimi nasıl geliştiririm ?" sorusunu kendine bir sor istersen.Sonra gel tekrar konuşalım. Bu iş photoshopta fotoğraflara efekt verme ile olmaz. İnsanların emeklerine saygı duymayı öğren. Bu da son sözüm... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
İlk çalışma diyerek... elinize sağlık. Konu çevrenin güzelliği değil kirliliği maviler yeşiller yerine siyah-gri gibi tonlar daha çok yakışacaktır. ayrıca afişteki konu daha çok çölleşme ile ilgili gibi kirlilikten çok... kocaman bir daireye hiç gerek yok altta güzel bir karakterde yazı daha şık duracaktır. Çatlama olayından umut gibi yeşeren bir yaprak etkilenmezse daha iyi olur.Kolay gelsin.

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk çalışma diyerek... elinize sağlık. Konu çevrenin güzelliği değil kirliliği maviler yeşiller yerine siyah-gri gibi tonlar daha çok yakışacaktır. ayrıca afişteki konu daha çok çölleşme ile ilgili gibi kirlilikten çok... kocaman bir daireye hiç gerek yok altta güzel bir karakterde yazı daha şık duracaktır. Çatlama olayından umut gibi yeşeren bir yaprak etkilenmezse daha iyi olur.Kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için özellikle bazı hadsiz üyelere rağmen sizin gibi saygılı insanlara rastlamak çok güzel... :)