Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzaktan bakınca en alttaki ters T harfi mi bilemedim sanki işaret parmağını gösteren el gibi olmuş, amacına uygun olmamış kanısındayım pek başarılı bulmadım yine de eline sağlık.
Uzaktan bakınca en alttaki ters T harfi mi bilemedim sanki işaret parmağını gösteren el gibi olmuş, amacına uygun olmamış kanısındayım pek başarılı bulmadım yine de eline sağlık.
Bazı öğrenci arkadaşlar şaka gibi cevaplar veriyor hem yorum istiyorsun insanlar logon hakkındakı fikirlerini ortaya sunuyorlar herkesde bır konuda hem fikirken kalkıp verdiğiniz cevap ortada logonuz sıfır hatasızda olsa olayı bitirdiniz verdiğiniz cevapla şu saatten sonra yorumda bekleme insanlardan
iyi de bende hak verdim yorumlardan sonra . Fakat benim hic aklıma gelmemişti el hareketi .onun icin böyle bi yorum yaptım. yorum yapanlar anladı ne demek istedigimi. herşeye kafana takma bu kadar , öğrenci de değilim.