Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam 100 kişi bakmış 2 yorum oda benden. Ben şöyle anladım herkez çok begendi yorum yapmaya bile gerek duymadı yada birşeye benzetemediniz o kadar kötü taktır sizin teşekkürler
Son çalışmana yorum yapıyorum; Üst kısımda mavi üzerine koyu mavi ve koyu yeşil olmamış çünkü renkler birbirini çok kapatmış. Otların arasındaki illustrasyon 'ben bu çalışmadan değilim birine bakıp çıkıyorum ' gibi duruyor. Onu arka plan resmiyle kaynaştırmalısın. Otlar yakın çekim olduğu için üstteki petrol çıkaran alet küçücükmüş gibi duruyor. Alt kısımdaki mavi çizgi anlamsız ve simetrik değil. Bu afiş bir fuar için yapılacaksa daha profesyonel durmalı.
profesyonele yakın olması için uğraşıyorum yorumlarınız önemli evet flood yasak ama dün akşam yükledim işi ilk yorum siden yarin basılacak iş üsteki logo muz yazı beyaz olurmu sizce illustrasyon nasıl arka plana uyarlarım bilemiyorum alttaki sinyal onun olması lazım dün sabaha kadar çalıştım fikir olarak bunu buldum firmamızın çevreye duyarlı olduğunu vurğulamak istedim
ya bence yeşillikle yeşil, embosslu şekil çok karışmış gibi geldi bana. mesela o şekile mavi kenarlıklar yapsan, opacitysi çok olmamalı ama, sanki daha hoş olur gibi geldi bana. benim fikrim bu
ya bence yeşillikle yeşil, embosslu şekil çok karışmış gibi geldi bana. mesela o şekile mavi kenarlıklar yapsan, opacitysi çok olmamalı ama, sanki daha hoş olur gibi geldi bana. benim fikrim bu