Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ödevi hocana göstermeni hiç tavsiye etmiyorum... Forumlarda kartvizit adına açılmış tüm konuları araştırmanı veya başka yerlerdende yararlanmanı tavsiye ederim, ilk de olsa yanlış yoldan başlamaman için söyLüyorum kötü bi çalışma..
olmamış bence örneklere iyice bakmalısın sonuçta kendine kartvizit yaptırdığını düşün bunu kendin basarmısın önce bunu düşün.kenar payına dikkat et kartvizit boyutu standart 8x5 mmdir. sade bşyler yapmaya çalış,2renkden fazla renk kullanmakkan kaçın ve içine sinmeyen çalışmayı hocanada gösterme bence.
yapılan her tasarımı derinliklerine inene kadar incele ve kendince tasarımları yorumla neler yapmışlar?tasarımın boyutları,fontları nedir?tasarımı yapan neden bu görseli kullanmış?bunlara çok dikkat et ve lolanın dediği gibi içine sinmeyen tasarımları hocana gösterme...
dediklerinizi dikkate alıcam.. bu çalışmalar 3 hafta sonra teslim edilecek zaten 2. sınav olarak değerlendirilecek.. ilk yaptığım çalışmalarıda sınav için kullanmam zaten ben bu yorumları almak için deneme mi foruma gönderdim.. tekrar teşekkürler..