Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ciks oto yıkama

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlar ltfn...

698856ciks.jpg

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Olmamış....Nesi olmamış derseniz detaya girerim

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Oto yıkamayı anlatan çok fazla bir uygulama yok
ayrıca neden eski model bir araba rengarank renkler kullanışmış araba siyah beyaz
ilk bakışta hah budur dedınızmi siz

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
ben de şunu sormak istiyorum. arkadaşım bu nedir? bizden neye göre yorum yapmamızı istiyorsun? kartvizit mi dijital mi? katalog mu nedir yani?

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
öğrencisiniz çok çalışmalarınız ile ilgili çok ağır eleştirileri hak etmezsiniz ama
bi tasarımı ınsanların yorumuna sunmadan once kendınız beğenmelısınız
beğenıyorum dersenız bu kartvızıt o zaman eksik bişiler var demektir

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öğrencisiniz çok çalışmalarınız ile ilgili çok ağır eleştirileri hak etmezsiniz ama
bi tasarımı ınsanların yorumuna sunmadan once kendınız beğenmelısınız
beğenıyorum dersenız bu kartvızıt o zaman eksik bişiler var demektir

Öncelikle yorumlarınız için tsk ediyorum,sonrasında şunları ilave etmek istiyorum : Basım Ve Yayın Teknolojisi öğrencisiyim,bu sene grafik dersleride görcekmişiz
(ders kayıtta yazana göre),profesyonel olarak ps,cd programlarını bilmiyorum,görselliği çok sevdiğimden dolayı kendi başıma bisiler yapmak istiyorum,programları kurcalıya kurcalıya öğrenmeye çalışıyorum.Şu anda staj yapıyorum ; burda ki imkanlarla bu kadar oluyo,canım sıkıldığı için bisiler yapıyorum,çok konustm biliyorum,beni anlayan anlamıştr zatn,tekrar düşünceleriniz için tskler...

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
arkadaşım anlıyorum öğrencisin ve birşeyler yapmak istiyorsun. bu çok güzel birşey kendini daha da geliştirmen gerekiyor bence. bunu da tekrardan yaparsan daha güzel birşeyler çıkabilir. bu arada sen bir konu daha açmışsın gördüm. nerdeyse aynı tasarım fakat üzerinde broşür yazıyor. sen önce ne yapacaksın ona karar ver. kartvizit mi borşür mü afiş mi dijital baskı mı. ondan sonra biraz araştırma yap. yapacağın şeyi ilk defa sen yapmıyorsun sonuçta grafikerler bunları uzun zamandır yapıyorlar. bir araştır nasıl yapmışlar. nelere dikkat etmişler. ondan sonra yapmaya başlarsan daha başarılı olur.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle yorumlarınız için tsk ediyorum,sonrasında şunları ilave etmek istiyorum : Basım Ve Yayın Teknolojisi öğrencisiyim,bu sene grafik dersleride görcekmişiz
(ders kayıtta yazana göre),profesyonel olarak ps,cd programlarını bilmiyorum,görselliği çok sevdiğimden dolayı kendi başıma bisiler yapmak istiyorum,programları kurcalıya kurcalıya öğrenmeye çalışıyorum.Şu anda staj yapıyorum ; burda ki imkanlarla bu kadar oluyo,canım sıkıldığı için bisiler yapıyorum,çok konustm biliyorum,beni anlayan anlamıştr zatn,tekrar düşünceleriniz için tskler...

bu yorumlarınızı konu açarken açtığınız konuların yanına yazmanız dileğiyle..

denq3siz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım anlıyorum öğrencisin ve birşeyler yapmak istiyorsun. bu çok güzel birşey kendini daha da geliştirmen gerekiyor bence. bunu da tekrardan yaparsan daha güzel birşeyler çıkabilir. bu arada sen bir konu daha açmışsın gördüm. nerdeyse aynı tasarım fakat üzerinde broşür yazıyor. sen önce ne yapacaksın ona karar ver. kartvizit mi borşür mü afiş mi dijital baskı mı. ondan sonra biraz araştırma yap. yapacağın şeyi ilk defa sen yapmıyorsun sonuçta grafikerler bunları uzun zamandır yapıyorlar. bir araştır nasıl yapmışlar. nelere dikkat etmişler. ondan sonra yapmaya başlarsan daha başarılı olur.

Dikkate alcam söylediklerinizi tskler...

mortal34

🌱Yeni Üye🌱
cok basıt hıc ugrasmamsıın artı bu resmde ne anlatmak ıstedın ??