Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çıktı sorunu, şaşırdım

eburumeysa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
RapidShare: Easy Filehosting

merhaba arkadaşlar,verdiğim linkte bir corel çalışmam var.çalışma üzerinde makaraların hemen üzerinde de göreceğiniz üzere küçük yön belirtici oklar bulunmaktadır.ama çıktı almak istediğimde o oklar önizleme görünmediği gibi çıktı alırkende çıkmıyor.bunun nedeni nedir anlamadım

Benzer konular

nizo_87

🌱Yeni Üye🌱
bende aynı sorunu yaşıyorum renkleri tam alamıyorum neden????

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
RapidShare: Easy Filehosting

merhaba arkadaşlar,verdiğim linkte bir corel çalışmam var.çalışma üzerinde makaraların hemen üzerinde de göreceğiniz üzere küçük yön belirtici oklar bulunmaktadır.ama çıktı almak istediğimde o oklar önizleme görünmediği gibi çıktı alırkende çıkmıyor.bunun nedeni nedir anlamadım

Window / dockers / object manager'i açınız. Page 1 yazılı olan yerdeki printer işaretlerinin üzerindeki kırmızı işaretleri kaldırırsanız sorununuz kalktığını göreceksiniz.

İyi çalışmalar

Alıntı:
nizo_87´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende aynı sorunu yaşıyorum renkleri tam alamıyorum neden????
diğer arkadaşın sorduğu soru ile renklerin aynı olmamasını anlamadım. Siz kendi çalışmanızın renklerini mi tam olarak alamıyorsunuz açıklayabilir misiniz?

Bunun birkaç nedeni olabilir. resimleri rgb olarak çalışıyorsanız, baskıda cmyk'ya çevrilir, burda kayıplar olabilir. Monitör renk ayarı yapılmadı ise, çıkışta renk farklılıkları görülebilir vs.

İyi çalışmalar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

eburumeysa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Window / dockers / object manager'i açınız. Page 1 yazılı olan yerdeki printer işaretlerinin üzerindeki kırmızı işaretleri kaldırırsanız sorununuz kalktığını göreceksiniz.

İyi çalışmalar

teşekkür ederim musdi...sorunum halloldu.