corel'de plastik efek denemesi *** resme tıklayarak yakından bakıldığında daha iyi anlaşılmakta
adotek 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Ağu 2010 Mesajlar 55 Tepkime puanı 2 8 Nis 2011 #1 corel'de plastik efek denemesi *** resme tıklayarak yakından bakıldığında daha iyi anlaşılmakta
sev-ya 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 30 Ocak 2009 Mesajlar 44 Tepkime puanı 2 8 Nis 2011 #2 Cimcime sultan diyince Erzincan dolaylarındaki efsane ile ilgili olduğunu düşünmüştüm ... Ama efektte iyi gözüküyor emeğinize sağlık.
Cimcime sultan diyince Erzincan dolaylarındaki efsane ile ilgili olduğunu düşünmüştüm ... Ama efektte iyi gözüküyor emeğinize sağlık.
cumle_alem 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Mar 2010 Mesajlar 56 Tepkime puanı 1 8 Nis 2011 #3 kremini diye bir şeker markasını hatırlattı bana
adotek 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Ağu 2010 Mesajlar 55 Tepkime puanı 2 11 Nis 2011 #4 sev-ya' Alıntı: Cimcime sultan diyince Erzincan dolaylarındaki efsane ile ilgili olduğunu düşünmüştüm ... Ama efektte iyi gözüküyor emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... efsaneyi bilmiyorum da sevgilime cimcime sultan diyorum
sev-ya' Alıntı: Cimcime sultan diyince Erzincan dolaylarındaki efsane ile ilgili olduğunu düşünmüştüm ... Ama efektte iyi gözüküyor emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... efsaneyi bilmiyorum da sevgilime cimcime sultan diyorum