herkese merhaba,
Cemil Ozalit - Platformİst - Alpali - DT Tanıtım - Printtech - HKS - Seda...Saydığım tüm reklamcılarda VUTEK var,saydığım tüm reklamcılarda da çalıştım,vede hiçbir zaman sorun yaşamadım süratte ve kalitede,ben derimki sana her zaman VUTEK,çin makinasına hiç girme derim,mutlaka bierde patlarsın he sorununsuz da kullanırsın ama biere kadar derim,benim fikrim tabi bu ama.infiniti sakın düşünme derim zaten,uzun zaman kullandım xaar ınıda spectrasınıda ikiside yaramaz tek kelimeyle,spectranın baskısı iyi ama sorunu çok,zaten özak makinayı bize gele gide öğrendi hergün biyerini değiştire değiştire,en kısası formlara bak herkes infiniti nin bi parçasnı yada bi kafası ile yada başka bi sorunu ile bölümler açmış tartışıyo
burdan nekadar sorunlu bir makina olduğu belli yani,xaar kafaya zaten girmiceğini tahmin ederim artık tarih olmuş kafalar ve baskı kalitesi çok düşük olduğu için,vede çok hassas oldukları içinde sürekli sorun çıkarma ihtimali çok yüksek,arkadaşın dedği gibi yüksek kalite ise seiko yada konica kafa tarzını seçebilrisin ama kimi markalarda maliyet biraz yükseliyor,vede sürati spectra kadar olamaz hiçbir zaman,bunda da mimaki derim sana maliyeti 1€ dolum boya,orjinal boya kullanırsan eğer 2€ ile 2,5 - 3€ arası maliyeti,ama tabi orjinalde fazla temizlik yaptırmadığın için kafalara maliyetin biraz daha düşübiliyor,ama tabi mimaki alırsan da JV5 derim şuan ben JV3 ve JV5 kullandım ama tabi sürat ve kalite JV5 de,çok güzel bir baskısı var,serviside çok iyidir,eco solvennte HP1000s de var ama sakın bulaşma yavaş ve maliyeti 5$ civarı ömrünü yer
servisi 0 mat kağıt ve yatay satıo ama makinayı bilmiolar diebilirim özellikle mat kağıt,
gelelim spectraya
tabikide vutek derim sana seri ve endüstriyel baskılarda her zaman tek geçilecek bir makina,alternatifi çok ama ömrü kısa mesala gandi yani Jet-İ ama yalan tabi sürat süper sağlam ama kalite yok,vutek in eski mühendislerinin çıkardığı bir makina bunun yanında Nur diebilirm sana çok sağlam ve güzel bir makina ama vutek ten pahalı ikinci eli 110.000€ civarı sen düşün artık vutek i tam teşşekküllü 230.000$ kapatırsın ömür boyuda kullanırsn derim..saygılarımla