Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çinli korsan

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
photosop cs5 + wacom tablet kullandım. referans kullanmadım. iyi seyirler :)

chinapirates.jpg

Benzer konular

grafikçi_

🌱Yeni Üye🌱
çok hoş olmuş :). ama arkadaki topa ve yelkene biraz daha özen gösterirseniz daha güzel olacaktır... :)

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok hoş olmuş :). ama arkadaki topa ve yelkene biraz daha özen gösterirseniz daha güzel olacaktır... :)

yorum için teşekkür ederim :) farkındayım top ve yelken güzel olmadı ama bu resim baya uğraştırdı bende artık bitsin dedim ve bitirdim. en son yelken ile topu çizdiğim için onlara fazla özenmedim.

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
O değil de arkadaşım zeminde bir sorun var.ben önce düz bir zemin olarak düşündüm ama geminin zeminiyle topun çıkış yerinin altının bittiği yerde bir köşe-birleşim çizgisi olmalı.ve o çizgi belirgin bir koyulukta olmalı ki zeminin nerede başladığı anlaşılsın..adamın durduğu yere dikkat et!topun durduğu yere dikkat et!hangisi havada kalıyor,hangisi zemine oturmuş?ne demek istediğimi anlatabildim sanırım.. ;)

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
O değil de arkadaşım zeminde bir sorun var.ben önce düz bir zemin olarak düşündüm ama geminin zeminiyle topun çıkış yerinin altının bittiği yerde bir köşe-birleşim çizgisi olmalı.ve o çizgi belirgin bir koyulukta olmalı ki zeminin nerede başladığı anlaşılsın..adamın durduğu yere dikkat et!topun durduğu yere dikkat et!hangisi havada kalıyor,hangisi zemine oturmuş?ne demek istediğimi anlatabildim sanırım.. ;)

hataları mevcut evet şimdilik bu kadarı oldu :) yorum için teşekkürler

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
o değilde o topal bacağının üstünde dengede nasıl duruyor bu adam :D eline sağlık güzel olmuş ancak biraz aceleye getiriyorsun çizimlerini ara ara devam edersen eminim sende hatalarının farkına varıcaksın...

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
o değilde o topal bacağının üstünde dengede nasıl duruyor bu adam :D eline sağlık güzel olmuş ancak biraz aceleye getiriyorsun çizimlerini ara ara devam edersen eminim sende hatalarının farkına varıcaksın...

evet biraz tezcanlılık var malesef :) biraz daha sabırlıyım eski çizimlere bakarak :) daha da iyileri olacak. yorum için teşekkürler.:party:

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
karakterin tipiyle arkadaki dağın çizimine bayıldım :):)

keremmmm

🌱Yeni Üye🌱
ben çok beyendimm sankii çizgi filmin bir sahnesi gbii olmuşş güzell