Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çizgi Reklam Kartvizit çalışması

Ayl@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar ben bu sektörde yeniyim size yapmış olduğum bir kartizit çalışmasını paylaşmak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum.

kartvizitmj2.jpg

Benzer konular

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz. Forum kullanımına açılmış bir konu, ilgili bölüme taşıyorum...

Ayl@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
flood yapmayın
daha topiğin açılmasıyla 2 uyarı
kuralları bir okursanız bunu yaşamazsınız

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
logoda çizgileri kullanman isimle uyuşmuş fakat daha farklı olabilirdi fontu kesinlikle değiştirmelisin logo üzerinde daha fazla çalışmalısın.karvizit olarak bakıldığnda fazla basit kalmış reklam sektörüne hitap ettiği için daha yaratıcı işler yapmalısın gelçi daha yeniymişsn burdaki çalışmaları bolbol takip edersen daha iyiye gidersin emeğine sağlık.

Ayl@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler

bar.20

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok basit olmuş bence daha değişik tasarım denemelisin

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
kartvizite gelmeden önce ben logoya değinmek isterim çünkü logo bi reklam firması için çok basit kalmış eğer logo sizin çalışmanızza bence değiştirmeli daha yaratıcı olmalısınız özellikle font ve siyah renk hiç olmammış. kartvizite gelince çok basit kalmış bence ilk olarak logodan başlayıp en son kartviziti tamamlayın... ayrıca yeniyim demişsiniz , size tavsiyem bol bol örnekleri incelmelisiniz

özzlemm

♾️Grafik Gurusu♾️
çizgi reklam ismine uygun bir logo tasarlamak istemişsin biraz basit kalmış logo üzerinde biraz dah ugraşmalısın düşünülmeden yapılmış gibi..örnek çalışmaları inceleyerek daha iyi işler yapabilecegine inanıyorum arkadasım başarılar..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
renklerle ve çizgi kalınlıklarıyla oynayabilirsiniz ayrıca hepsini aynı boy kullanma zorunluluğunuz yok küçüklü büyüklü deneyin bakalım belki alternatifler doğar
emeğinize sağlık

kadirbey

🌱Yeni Üye🌱
Çoookk çalış ve daha önceden yapılmış kartvizit örneklerine bak... Başarılar

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
öncelikle emeğine sağlık.
ama boş bir tasarım.altta kullandığın adres yazıları isim ve ünvandan daha büyük.ve fontlar birbirine uymuyor.çalışmandaki bütünlüğe dikkat edersen daha sağlam durur.yanlışlarım olabilir.lütfen düzeltin.
iyi çalışmalar.

selin güzel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kartvizit birşeyler katarsan olacak gibi. Renkleri, fontları değiştirirsen daha iyi olur.
Kartvizit biraz hareket istiyor. Kolay gelsin

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
logoyu daha büyük kullanırsan iyi olur..Birde kartvizitin sağındaki çizgiler anlamsız duruyor tel & fax ortada olursa daha hoş olur gibime geliyor..
İyi çalışmalar...

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
madem çizgi reklam düz çizgi yerine eğri çizgilerle kesik çizgilerle yada iremin dediği gibi uzunlu kısalı çizgilerle nebiliyim farklı bir tasarım ortaya çıkarabilirdin...sağ taraftaki o renkli kalın çizgiler bence çok gereksiz hani orada bir boşluk varmışta hazır çizgi reklam 2 çizik attıkmı tasarımı kurtarırız gibi bir izlenim bırakıyor bence o çizgileri kaldırsan tel ve faxı sağ alt köşeye koysan ve bu çizgi konusundada değişik bir şeyler düşünsen sanırım tasarım oturur...ama ben derim ki fikir alman açısından biraz kartvizit örneklerine bak emeğine sağlık...

arcya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.arcya.com
logo için yapılan renk ve form yorumlarına ben de katılıyorum. reklam firması için özellikle daha etkili bir logo hazırlayabileceğine inanıyorum. ve çizgi adı için logonda çizgileri kullanma şeklin gerçekten fazla basit ve havada kalmış (yani oturamamış). mesela sert ve vurgulu, dolayısıyla da biraz daha fazla iddalı bir logo bence daha iyi olabilir. renk seçiminde de karışan yada flu renkler bence değiştirilebilir. eline sağlık.