Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Clinicistanbul freelance grafiker arıyor. Logomuzu yeniletmek istiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cevher önay

🌱Yeni Üye🌱
köşeli eski logomuzu dreamstime'dan satın aldığımız imaj üzerine yine beyaz harflerle clinicistanbul yazarak değiştirmek istiyoruz. Bu (ve sonraki) işlerde zevkle çalışabileceğimiz, beceri sahibi,kendine güvenen tüm grafiker arkadaşlarla iletişime açığız. Profesyonel iş tutumu önemlidir.
saygılarımla

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

tulipan@

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler bana önceki logonuzu ltf yollarmısınız baska isteginiz de olursa onlarıda eklerseniz daha iyi anlasmıs oluruz istanbuldaysanız calısmayı da getirebilirim
angelfacedesigner@hotmail.com a yollayabilirsiniz

iyi calısmalar

TATLICADI61

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ekastasarim.com
Merhaba,
kaliteli hizmet ve uygun fiyat koşullarıyla tüm tasarım işlerinizde ve (varsa)matbaa işlerinizde sizlere yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyarız.

info@ekastasarim.com

Aşağıdaki adresten bizimle ilgili bilgilere ve referanslarımıza ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla...

bynemo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
size yardımcı olmaz isterim mümkünse bekliyorum
iyi çalışmalar
Mehmet EKİCİ
0541 355 5810
bynemo@gmail.com

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar pes yani ne diyeyim artık.
Bu mu tasarım anlayışınız? Bir dünya cevap içerikli mesaj var ama hiçbiriniz uyarıda bulunmuyorsunuz.
İş lafa geldi mi profesyonellikten de bahsetmekten kimse geri kalmıyor.

Yahu allah aşkına mesaj da dreamstime den imaj aldık onun üzerine logo çizdirecez deniyor.Hiç kimse de gerekli ikazı yapıp da imaj üzerine logo çizilmez logo vektörel olur demiyor yaa :)

Böyle komedi olmaz :)

cevher önay

🌱Yeni Üye🌱
teknik bilgi eksikliğimiz nedeniyle yol açtığım yanlış anlaşılma nedeniyle özür diler ve düzeltirim: istediğimiz logo böyle birşey. tüm ilgi gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Ne İstediğinizin Belli Olması Güzel de, Tasarımcı mı Operatör mü Arıyorsunuz, Onu da bir Netleştirin de Daha Sağlıklı İşler Çıksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...