Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kapı bana göre hoş bi görüntü arz etmiyor. tutuşturuverilmiş görüntüsü veriyor. diğer objeler hoş dağılım güzel geldi. isim ve telefonlar arkadaşların dediği gibi büyük ve kaba görünüyor. tabi benim fikrim bu. kolaylıklar dilerim
Bence kapının anahtarını arabanın anahtarına getirip ilginç bi çalışma yapabilirdin yazılar gayet güzel uzaktan insanın okuyacağı türden renklerde güzel.Güzel olmuş Tebrikler kolay gelsin.
kapı olmasa bana ilk bakışta bi taksiyi anımsattı kapı çok sırıtmış bence küçültüp farklı kombinasyonlarla koymalısın mesela akıl vermek gibi olmasın ama kapıyı arabanın arkasında sanki orjinal bi ahşap kapı varmış gibi yapabilirsin kolay gelsin
ayrıca ön ve arka tamponlar çok sırıtmış. Onlarada giydirme uygulamalısınız.. Yani en azından gri ile sarı uymamış birbirine gibi geldi bana...[/QUOTE]
evet tamponlarıda kahverengi yada sarı olsa harika olurdu yine de iyi iş çıkarmışsınız
ilk bakışta bana da taksi gibi geldi açıkçası, kapı güzel olmuş değişik görünüyor ayrıca tamponlarada giydirme yapmalısın diye düşünüyorum ama uğraşılmış eline sağlık diyorum
arabanın rengine istinaden ters 1 görüş tamponlarda giydirilirse bir nebze ama yinede sarı format açmamış olayı .... tabii tamamen zevk işi her yoruma açık 1 meslek bizimkisi
kapı olmasa bana ilk bakışta bi taksiyi anımsattı kapı çok sırıtmış bence küçültüp farklı kombinasyonlarla koymalısın mesela akıl vermek gibi olmasın ama kapıyı arabanın arkasında sanki orjinal bi ahşap kapı varmış gibi yapabilirsin kolay gelsin
pek anlama araç giydirme işinden lakin, kapı epey bir büyük olmuş ne olduğu anlaşılmıyor genel olarak güzel ama değiştirmen gerekiyor diye düşünüyorum kolay gelsin