Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çocuk bahçesi

teen-age-mutant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum,herkeze iyi çalışmalar
[URL[/url]=https://img121.imageshack.us/i/renkliocukbahesi2.jpg/]
renkliocukbahesi2.jpg
[/URL]

Son düzenleme:

Benzer konular

teen-age-mutant

🏅Acemi Tasarımcı🏅

ilk defa bi image eklediğimden,sıkıntı yaşanmasın diye ikincisini ekledim.

Son düzenleme:

ruzgar1181

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eklenmemiş 2. image : ) Karikatür tadında,hoş. Ancak bendemi takıntıdır ne, bu hacim olayına bakıyorum. Ana öğelere dikat cekmek açısından ağırlıklarını belli etmek gerekmez mi? Mesela kız figürü çiçeklerin üstünde duruyor gibi. Yada havada duruyor gibi yerini minik gölgelerle belli edebilirdin sanki. Aynı sey dıger ögeler içinde gecerli. Mesela bına cızgılerının aralarına ufak gölgeler atıp bi bak aynı çalışmada. Nasıl hareket gelecek bütüne. Evet gelir.

teen-age-mutant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dediğini denedim rüzgar1181,daha hoş oldu:)yorumun için saol.

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
üstat çalışma güzel fakat birkaç konuyu dile getirmek lazım.daha temiz olmalıydı sanki çizgileri ayırırken.tam seçemediğin için çizgilerin kenarlarında beyaz lekeler kalmış bide kareli kağıdın kareleri apayrı :D:D bunun dışında hoş bi çalışma olmuş eline sağlık.

teen-age-mutant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstat çalışma güzel fakat birkaç konuyu dile getirmek lazım.daha temiz olmalıydı sanki çizgileri ayırırken.tam seçemediğin için çizgilerin kenarlarında beyaz lekeler kalmış bide kareli kağıdın kareleri apayrı :D:D bunun dışında hoş bi çalışma olmuş eline sağlık.

şeker çalmış çocuk misali yakalanmayı bekliyodum bende:)kareler öle oldu malesef.çalışma biraz kirli oldu evet.renklendirme konusunda da çok yeniyim.tavsiyelere fazlasıyla açığım.yorum için saol.

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle beyaz kağıda çalış :D beyaz kısımları magic wand / colour range ile seç ve sil. daha sonra seçili alanı ters çevir ve tamamını siyahla doldur minimuma iner o beyazlıklar. ha bide işini temize çekerken mürekkebi dağılmıcak bi kalem ve mürekkebi fazla dağıtmayan bi kağıt kullanmakta da fayda var :D