Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çocuk çizimlerinin boyama / renklendirme işi - Türkiye Geneli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iposta

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.novayapim.com
Çocuk çizimlerinin boyama / renklendirme işi

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: Photoshop: İleri seviye
İllustrator: İleri Seviye

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Elimizdeki masal çizimlerinin bilgisayarda boyamasını yapabilecek çizerler arıyoruz. Boyama tarzı vereceğimiz örneklere yakın olmalıdır. İlgilenenlerden örnek çalışmalarını ve resim başı ücretlerini mail atmalarını rica ediyorum. İş devamlıdır.

E-posta: bilgi@novayapim.com

Telefon: 0212 347 83 83

Benzer konular

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

cacaca555

🌱Yeni Üye🌱
sa. kardeşim. senin için çizimleri yaparım. İllaki photoshop mu olması gerekiyor ? başka bi programla sana daha güzelini yaparım ?

VitruviuS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Maille örnek çalışmalarımı yolladım size..

353n

🌱Yeni Üye🌱
Örnek çalışmaları mail adresinize gönderdim.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence ilanla ilgilenmeyin, ben örnek bir boyama yaptım, olumlu olumsuz cevap bile gelmedi. Boşuna yormayın kendinizi derim, benim gibi 20 grafikere daha boyatsa deneme amaçlı 1-2 tane işini görmüş olur bedavaya !!

iposta

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.novayapim.com
Lütfen bilmeden yorum yapmayın

Bence ilanla ilgilenmeyin, ben örnek bir boyama yaptım, olumlu olumsuz cevap bile gelmedi. Boşuna yormayın kendinizi derim, benim gibi 20 grafikere daha boyatsa deneme amaçlı 1-2 tane işini görmüş olur bedavaya !!

Başvuran bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Olumlu gördüklerimizle çalışmamız devam ediyor. Olumsuz sonuçlanan arkadaşlara henüz dönmediğimiz doğru ama bunun tek sebebi değerlendirmenin bütün örnekler görüldükten sonra eleme yolu ile yapılmasıdır. Yukarıdaki yorumu yapan arkadaşa soruyorum 20 ayrı kişi tarafından boyanmış bir toplamı nerede değerlendirebilirsiniz. Herkese aynı senaryoyu ve aynı resimleri gönderdik. Üstelik 40 sahneden oluşan senaryodan istediğiniz bir sahneyi boyayın dedik. Lütfen komik isnatlarla insanları karalamayın. Hiçbir işte her başvuru kabul edilmez. Hele de bu iş illüstrasyon gibi sanatsal bir iş ise...

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Başvuran bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Olumlu gördüklerimizle çalışmamız devam ediyor. Olumsuz sonuçlanan arkadaşlara henüz dönmediğimiz doğru ama bunun tek sebebi değerlendirmenin bütün örnekler görüldükten sonra eleme yolu ile yapılmasıdır. Yukarıdaki yorumu yapan arkadaşa soruyorum 20 ayrı kişi tarafından boyanmış bir toplamı nerede değerlendirebilirsiniz. Herkese aynı senaryoyu ve aynı resimleri gönderdik. Üstelik 40 sahneden oluşan senaryodan istediğiniz bir sahneyi boyayın dedik. Lütfen komik isnatlarla insanları karalamayın. Hiçbir işte her başvuru kabul edilmez. Hele de bu iş illüstrasyon gibi sanatsal bir iş ise...

Siz işinizi dürüst yapıyor olabilirsiniz ama bizlerinde bu tür düşüncelere kapılmamasını sağlamak için en azından "gönderdiğiniz örnek elimize ulaştı, bir kaç hafta içinde değerlendirilip olumlu veya olumsuz geri dönüş yapılacaktır" diye bütün örnek yapan arkadaşlara bi hazır cevap atsanız böyle şeyler düşünmeyiz.

hay3

🌱Yeni Üye🌱
daha önce masal,cizgiroman reklendirmesi yaptım enkorsan@gmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...