Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çocuk dergisi için sayfa ve illüstrasyon tasarımlarım

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
12cn2.jpg
[/URL][/IMG]

slm arkadaşlar bir çocuk dergisi için illüstrasyonlar yapıyorum artı bazen sayfa tasarımınıda kendim yapıyorum bu gördüğünüz henüz tamamlanmamış 2 sayfa .. yorumlarınıza ihtiyacım var

Benzer konular

evenstar-1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel hocam, ben de aynı şey için uğraş veriyorum, çalışmalarınızı paylaşırsanız sevinirim, ben de fikir edinebilirim. başarılar

pinokyo630

🌱Yeni Üye🌱
backroundaki hakim rengi yeşil denermisin daha güzel olur gibi geliyor bana ...başarılı bir çalışma tebrik ederim

designerplus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence tasarlanmış bir sayfa degilde düzenlenmiş bir sayfa gibi gözüküyor sizin tabirinizle tasarımınız...
Neden böyle bir yorum yaptığımı soracakk olursanız; Çocuklar hazır clipart bendede aynıları var çünkü.Artı kulllanmış olduğunuz karakterler 1-) çok basit 2-) Türkçe karakter degil.
türkçe olmayan U harfine karakterin şekline göre 2 üst nokta koyabilirdiniz.(Ü)

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş duruyor ama bulmaca dünyasının ü degilde u ona bir çözüm bul baskıya girerse geri dönülmicek sorunlar yaşaya bilirsin arkadaşım...emegine saglık...

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel düzenlnmiş bi sayfa yannız ülkelerin harflerini tamamlama oyununda 2. ülke eğer japonya ise n harfi yok baska ülke ise bilmiorm:)artı bulmaca dünyası yazısı hakkında söylenenler doğru..emeğine sağlık..

roseday

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inanılmaz güzel olmus coook beğendimmm eline sağlık....